[不專業開箱]入手第一隻Vacheron Constantin

174 回覆
129 Like 10 Dislike
我唔知你表行仔作故定真儍,咁樣影埋No你係咪傻嫁 隻錶唔洗要囉

利申:錶行佬

我真傻
點解唔出得no.?
江山輸盡
江山輸盡

尋日先比朋友笑完
我話本來無一物 何處惹塵埃
都冇江山, 怕咩輸
我唔知你表行仔作故定真儍,咁樣影埋No你係咪傻嫁 隻錶唔洗要囉

屌哂巴都唔識

屌哂巴都唔識

冷靜d冷靜d

真心想學野
出no. 會比人偽冒?
有錢人的玩意
江山輸盡
江山輸盡

我不愛江山愛美人
屌巴養唔養寵物或要唔要奴隸
屌哂巴

屌哂巴都唔識

冷靜d冷靜d

真心想學野
出no. 會比人偽冒?

最簡單我報你個No俾行,話係我先係錶主都頭疼啦,下次唔好啦
再衰D用套No報驚話你偷左隻錶,巴打你就大獲。
所以你地見親Rolex影官方相,都影相見唔到下巴埋No位,就係咁原因
諗方法刪相啦
原來你,無睇名有眼不識巴打
No.果D野下次小心D
重有一樣野Keep好本書仔同證,無書仔同證第時玩厭賣平好多
所以你地見親Rolex影官方相,都影相見唔到下巴埋No位,就係咁原因
諗方法刪相啦

原來係咁
但單同盒仲有信用卡嘅單我都會keep
又學多左樣可以犯罪嘅野
相就唔刪喇 由鳩佢
原來你,無睇名有眼不識巴打
No.果D野下次小心D
重有一樣野Keep好本書仔同證,無書仔同證第時玩厭賣平好多

收到
但錶盡量唔好賣啦 傳比後代 留低嘅都係一份心意
人做it,你又係做it
點先可以做到你咁富貴

我唔富貴啦, 只係財務算自由
仲要供樓
寫下apps, 上play app store 十大,
有錢就再請人材
堅持幾年有回報

咩apps?
我寫個爛鬼app無上架月入都係得65k

諗方法刪相啦

求其up個no就證明到自己係錶主,都幾勁
唔知是但up個車牌報驚又得唔得呢?
留名睇黃太
人做it,你又係做it
點先可以做到你咁富貴

仲要供樓
有錢就再請人材
堅持幾年有回報

咩apps?

算多人玩嘅game
靠廣告,收錢去廣告,or 比錢unlock野
人做it,你又係做it
點先可以做到你咁富貴

仲要供樓
有錢就再請人材
堅持幾年有回報

咩apps?

算多人玩嘅game

巴打有無10k一個月

諗方法刪相啦

求其up個no就證明到自己係錶主,都幾勁
唔知是但up個車牌報驚又得唔得呢?

錶個情況唔同,佈俾行行收到no.有問題都會做D野,咁假如第時賣,查起上黎都麻煩,重點犯人係想人俾錢了事啫。再深入唔講,有D灰色
Alligator 皮帶出入境係咪都要帶住本簿仔?

巴打有無10k一個月

月入? 有呀,10k 唔難搵

咩apps?

算多人玩嘅game

巴打有無10k一個月

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞