[韓劇]The Voice

76 回覆
10 Like 2 Dislike
睇左頭3集半,屌你老母次次去到最緊張個位就下回分解,屌你咩
睇到第二集已經驚驚地
睇到第二集已經驚驚地

其實唔驚
因為聲音而睇左幾套懸疑劇
假屍體都睇左幾廿副
幾推薦大家睇ten 都係呢個電視台拍
睇左結局
好好睇~真係拍得唔錯
睇到後面一直都諗泰久會唔會死係個鐵球上面
結果,比我想像中精彩
但我又好好奇個醫生又係咩原因變殺人魔
結果,比我想像中精彩

如果有續集講下個醫生同精神病院 應該都會幾好睇
反應咁好 應該有下季 大植
睇完 希望有下季啦
其實覺得泰久都幾慘
搞成咁都係因為佢老豆
有無人解答下點解泰九要殺男主角個老婆?
睇到有d亂正係知佢死前不斷搵一個流浪漢
有無人解答下點解泰九要殺男主角個老婆?
睇到有d亂正係知佢死前不斷搵一個流浪漢

個流浪漢係用嚟俾泰九平時係別墅發洩用既,咁啱俾佢老婆搵到個別墅,所以就殺左佢
姜勸酒都係因為佢老婆段錄音先知道泰九殺人既地方係空曠同近汑
有特別篇

《Voice》將於3/12日播出大結局,為報答觀眾們一直以來給予的厚愛,將在3/18日播出特別篇,內容包括演員解說以及拍攝幕後故事等。
結果,比我想像中精彩

如果有續集講下個醫生同精神病院 應該都會幾好睇

個醫生好熟口面
我好似係rm見過佢
之前睇完命中注定我愛你

我而家精神好撚分裂
睇到第12集 次次都用最細聲睇 係幾好睇啵
我都係睇到12,未有時間睇落去,之後果啲恐唔恐怖?成日想訓前睇一集,但又驚好恐怖
我都係睇到12,未有時間睇落去,之後果啲恐唔恐怖?成日想訓前睇一集,但又驚好恐怖

冇乜啦
係11,12升左做19禁
睇左頭3集半,屌你老母次次去到最緊張個位就下回分解,屌你咩

老老實實咩劇都係咁架啦
係要吊人癮先安樂
上強國voice吧睇
啲人分析個結局話係佢自己幻想出來
大家不妨上去睇下
下個星期一次過追哂佢先
下個星期一次過追哂佢先

哈佬
又見到你
下一套隧道應該都正
不過又係講京畿連環殺人案
題材可能同Signal有啲似,不過都要睇左先知
我會開post
❤️
上強國voice吧睇
啲人分析個結局話係佢自己幻想出來
大家不妨上去睇下

開頭我都覺得係佢自己幻想出來,但之後女主角有段獨白話隔左一段時間先知佢係病房被殺死
睇返佢改編既真實案件
其實恐怖好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞