[韓劇]The Voice

76 回覆
10 Like 2 Dislike
呢套高質
冇人討論
睇完ep10覺得姜center好戇鳩
成日自己一個行去案發現場
聽日放工試吓睇先
冇人討論

但係拍得好緊張
冇人討論

但係拍得好緊張

雖然係
但有時覺得好反智
明明之前試過一次比人綁架, 應該要小心啲行動先係
啲派出所既差佬同班重案組龜速到
睇到第5集,去到廢校果到,個人拉後哂黎睇 之後係咪愈黎愈恐怖
睇到第5集,去到廢校果到,個人拉後哂黎睇 之後係咪愈黎愈恐怖

某啲位我都有呢個動作
之後係會越來越癲, 不過打哂格仔
今日先睇到果邊電訊局口頭警告左OCN
話裡面某啲情節唔符合15歲及以上觀看既歲數限制

某啲位我都有呢個動作
之後係會越來越癲, 不過打哂格仔
今日先睇到果邊電訊局口頭警告左OCN
話裡面某啲情節唔符合15歲及以上觀看既歲數限制

第11集開始好似變左19禁
睇左少少已經嚇到仆街
建議唔好用全熒幕睇
正 追緊
頭3集算好睇
但第四集開始屌住黎睇
套野勁多bug
條女永遠都on99比人捉 差佬永遠唔用槍
受害者成身血都要口噏噏一大輪先送去醫院

拍攝完勝tvb
但個劇情真係同tvb啲膠劇差唔多
頭3集算好睇
但第四集開始屌住黎睇
套野勁多bug

拍攝完勝tvb

極同意呀

第四集開始覺得啲人智力退化得好緊要

明明個題材唔差
頭3集算好睇
但第四集開始屌住黎睇
套野勁多bug

拍攝完勝tvb

極同意呀

第四集開始覺得啲人智力退化得好緊要

明明個題材唔差

因為佢要用一個幕後兇手貫穿全套
唔咁做冇咩好拍
不過我都覺睇到呢d位覺得好on9
特別係扮女人果集個人可以係警局周圍走
唯有睇多d屍體畫面令on9感沖淡
個女主角都幾樣衰 個鼻好鬼假
個女主角都幾樣衰 個鼻好鬼假

基本上個個韓國藝人都會整鼻/眼皮
都睇慣左呢種樣
岩岩開始追 無人討論啦?
好正bo
係高汁既
但都係覺得信號劇情緊湊啲
個殺手好變態
頭3集算好睇
但第四集開始屌住黎睇
套野勁多bug

拍攝完勝tvb

睇到14女主角又係好戇鳩
明知佢兇手唔行得遠係附近捕佢都仲要出去,仲要話自己好冷靜好理性,死都唔等埋武隊長來

btw, 對大植好失望
真係想知因咩要咁做
係高汁既
但都係覺得信號劇情緊湊啲

完左Voice之後同一時段套新劇叫隧道
又係講京畿道連環殺人案
頭3集算好睇
但第四集開始屌住黎睇
套野勁多bug

拍攝完勝tvb

睇到14女主角又係好戇鳩
明知佢兇手唔行得遠係附近捕佢都仲要出去,仲要話自己好冷靜好理性,死都唔等埋武隊長來

btw, 對大植好失望
真係想知因咩要咁做

佢係指 搵唔到證據 引佢再郁手 斷正
咁就告得入
所以佢認為咁樣先 最有機會捉到佢 犯罪證據
呢兩晚結局喇
但係咁耐都係得兩頁
連登真係完全冇人睇?
好睇
呢兩晚結局喇
但係咁耐都係得兩頁
連登真係完全冇人睇?

睇左15 應該吾止16集
終於有人講 好好睇
毛泰久個演員好好戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞