[桌球] Betway UK Championship 2018 - 百屌傅家俊 & Go Ronnie (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
而家得返世界賽可以免

同埋都仲未計大把tournament係non-ranking, invite only
Shanghai Masters, the master, Champ of champ呢類
top16真係攰死

Shoot out 都係排名賽

屌呢個真係終極大on9 完全唔知wpbsa諗乜柒 一局過真係95%睇運
我都支持oso 好耐佢話齋 最top班球手可能入左中國既final 打完之後又要即刻飛番歐洲打下一個比賽既first round 完全冇時間抖 其實觀眾都唔想睇D二打六打final啦 雖然如果保送top16好似對其他球手唔公平 但我覺得咁樣反而令低ranking既更加想爬上top16 最後無論對球手定觀眾都係好事

主因成日話想top 32外啲人多啲機會彈起
呢三四年事實證明根本就班人無實力
top 16好攰, 新仔太廢, 最後就益哂hamilton, king, jimmy Robertson

至於murphy呢類仆街, 無自己思想, 死R爛R搵解波job, 驚死無飯開的垃圾就不提也罷

其實係 班人要彈起既就應該好似bingtao呢D一下由5x上到2x 而家佢地唔好話final quarter都未必入到 到頭來d final只係睇邊個好彩可以入到 一係好似oso咁講 唔好個個event都計ranking point 只係計成績最好嗰十個 咁就唔使D球手個個event都參加

或者將一部份改做唔計排名

無century
top 16好攰, 新仔太廢, 最後就益哂hamilton, king, jimmy Robertson

至於murphy呢類仆街, 無自己思想, 死R爛R搵解波job, 驚死無飯開的垃圾就不提也罷

其實係 班人要彈起既就應該好似bingtao呢D一下由5x上到2x 而家佢地唔好話final quarter都未必入到 到頭來d final只係睇邊個好彩可以入到 一係好似oso咁講 唔好個個event都計ranking point 只係計成績最好嗰十個 咁就唔使D球手個個event都參加

或者將一部份改做唔計排名

agger 當俾佢地吸收經驗
芥蘭同 Jack 都唔算好後生
未來球壇應該冇咁精彩

唯有睇心童同bingtao
不過好海鮮
對上個17歲就好現個啲係ding, Trump
未來球壇應該冇咁精彩

不過好海鮮

luca brecel果時咪吹到好勁,又話乜天才。
未來球壇應該冇咁精彩

不過好海鮮

luca brecel果時咪吹到好勁,又話乜天才。

太早無頭髮會變廢
trump
今晚估gentleman captain welsh potting machine同tian pengfei晉級 聽晚-6見了早抖
我都支持oso 好耐佢話齋 最top班球手可能入左中國既final 打完之後又要即刻飛番歐洲打下一個比賽既first round 完全冇時間抖 其實觀眾都唔想睇D二打六打final啦 雖然如果保送top16好似對其他球手唔公平 但我覺得咁樣反而令低ranking既更加想爬上top16 最後無論對球手定觀眾都係好事

最慘就係多左 tournament -6 一個都無攞過
Luca陷入苦戰中,3:3

最慘就係多左 tournament -6 一個都無攞過

16-17年真係打得最好 嗰陣players championship入左final scottish open又逆轉贏到堅叔已經好感動 後尾uk masters都唔好彩抽中oso 之後又頹番 而家仲要隻眼有事

呢場係咪週圍都冇得播?
悶悶地想搵啲嘢睇吓
http://youtu.be/AWS_mdPE5mM
oso steve大辯論
lm

呢場係咪週圍都冇得播?
悶悶地想搵啲嘢睇吓

呢場係咪週圍都冇得播?
悶悶地想搵啲嘢睇吓

謝巴打
luca廢到
Lu 3:5 Luca
芥蘭下場對手幾大機會係鷹王
https://youtu.be/gBqNBVUE8V8
https://youtu.be/gBqNBVUE8V8

其實davis都好尷尬
夾起Barry hearn同oso中間
Lu 6:4 Luca
Lu 6:4 Luca

上面又話3:5既?
超左分反set到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞