[桌球] Betway UK Championship 2018 - 百屌傅家俊 & Go Ronnie (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
顏炳濤 2:4 芥蘭
關咗,咩事
屌咩
仲係睇緊黑點
訓身Lisowski
有無提到啲黑點有幾密?
如果成眼都係都幾恐怖
佢喺bbc同steve ken好似debate咁 佢屌話top16要打qualifying/頭幾輪係好on9 話只有唔係最top既player先中意咁飛黎飛去打比賽
steve 皺晒眉
steve係old school派 佢應該覺得oso一係就要接受wpbsa 一係就retire
仲有 Shaun Murphy 直情係桌聯代言人
所以murphy同oso都幾唔妥
直情係反智
我都支持oso 好耐佢話齋 最top班球手可能入左中國既final 打完之後又要即刻飛番歐洲打下一個比賽既first round 完全冇時間抖 其實觀眾都唔想睇D二打六打final啦 雖然如果保送top16好似對其他球手唔公平 但我覺得咁樣反而令低ranking既更加想爬上top16 最後無論對球手定觀眾都係好事
top16唔係已經免咗好多外圍賽咩?咁top16以下嘅球手食穀種咩?
而家得返世界賽可以免
早幾日賽後訪問話見到百幾粒黑點
好恐怖
點瞄波
顏炳濤 2:5 芥蘭
D乜乜open乜乜masters全部都要打quali架
主因成日話想top 32外啲人多啲機會彈起
呢三四年事實證明根本就班人無實力
top 16好攰, 新仔太廢, 最後就益哂hamilton, king, jimmy Robertson

至於murphy呢類仆街, 無自己思想, 死R爛R搵解波job, 驚死無飯開的垃圾就不提也罷
同埋都仲未計大把tournament係non-ranking, invite only
Shanghai Masters, the master, Champ of champ呢類
top16真係攰死
Shoot out 都係排名賽
其實係 班人要彈起既就應該好似bingtao呢D一下由5x上到2x 而家佢地唔好話final quarter都未必入到 到頭來d final只係睇邊個好彩可以入到 一係好似oso咁講 唔好個個event都計ranking point 只係計成績最好嗰十個 咁就唔使D球手個個event都參加
芥蘭同 Jack 都唔算好後生
未來球壇應該冇咁精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞