Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 116 我都好滿意你地今次個安排

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
呢隻果時出都好多壞燈⋯ 全新都未必穩陣
第一張相咪著哂D燈
乜仲未買到架,好心你啦 男人老狗買隻figures成個女人咁
起馬唔洗口同鼻拗,煩死自己,當大抽獎,有無sad聽天由命
Btw.其實有無壞燈真係無咩所謂,除左開箱貪新鮮入過一次電,之後拆左display都無搞過
入電真係好麻煩 真係著幾次影下相就算
隻雷神我今次直頭電都無入過,明知display唔會入電著燈,除非hot toys改USB供電
絕對係
電最多入一次試完 得唔得唔得就算 有幾可會開
入完又要拎返哂出黎
太煩
試過一次iron man壞左一粒細燈,我都廢事拎去換,怕換到其他貨仲sad,20樓換貨都係sad換sad
同埋你display咗之後有幾可會再拎出嚟玩
一開波張相咪有齊燈
第一日睇佢問問題咩,個陣係度問完 爸打答哂佢又唔信
收張單都可以問足成個post啦,後追46差唔多啦
唔好浪費光陰
直頭多舊魚
煩過女人 講真買二手就唔好咁多要求
冇穿冇爛算 我交收好多都話二手算 唔check
我自己隻46買返泥電都冇入過
要賣既當全壞算 懶得入錢 入成個鐘大佬
雷神係咪冇郁過?我6月3單
係呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞