Hottoys 1/6 1/4 Figures 討論區 116 我都好滿意你地今次個安排

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
你呢啲咪有心人,其實好易分......
有心人做所有嘢個出發點都係為咗去促成個交易發生,主動問下sad位呀咁去睇下自己接唔接受到。
無心果啲佢(可能係覺得抵但又無決心唔捨得),會問好多戇鳩問題,其實佢唔係想知答案...佢只係下意識去defer個交易。
個位巴打又真係太誇張既 每日都有新問題
張單爛個到真係比佢吹撚脹
原來係同一個人黎架
有人contact我原46燈同關節正常2700走頭走地台
有冇得諗
出面d人收頭$600,地台$300,計落都好抵,有得諗
咁追隻ca 46好過
二手收番黎都預左總有d缺點,最重要主體無咩大問題,當時岩岩mk4派貨,我都追左隻二手,但番到屋企先發現一隻手既螺絲滑左牙,個賣家無提過 但見到整體上無事,都費時拎去換了。講真im你有幾何會玩燈啊
原46靚d喎
三個字

Mk4有一批係滑左啞
傾嘢遇著呢啲人真係會想撼頭埋牆
下次收單要收d無接痕要直角
我見到整體無事都無拎去換了 玩玩具都要咁執著就死得了。如果位巴打玩埋shf就死了,bandai既qc出名西
交收最怕遇到就係中學小學生 同埋好撚多問題好撚煩既人 問唔緊要 問完再叫你平啲個隻
本身已有ca46 入左廠
星期六rebel base 會唔會賣黑腸現貨呢 上次ca 46都係星期六賣
點解係咁吹話有現貨賣?
個人黎講希望有姐,上星期六我去rb買ca46時問高d staff會唔會有黑腸,佢覆我話留意下丫嘛
我個隻個頭滑啞
實有可能。大陸d黑腸多到無人要
如果真係咁,之前高追黑腸d人就
你睇下淘寶 多到無人要
原價同炒價分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞