有冇90-93巴絲入黎吹水暨新年快樂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

你仲有幾耐

3個半

而家兩個半

我都捱左三個鐘,兩個半濕濕碎

寶寶,當幫下腦細呢個廢柴啦

............出孔侑都無用呀。
不過好彩人地唔租咁短

有冇話佢知兩個月都無人租俾你何況兩星期…

佢叫我打個個岩先問左至少2年。
之後唔理佢 佢要我搵先算。仲要一星期內搬

不過好彩人地唔租咁短

中孔侑毒太深。係咁LOOP返上黎望

知你嬲嬲地特登搵俾你

不過好彩人地唔租咁短

知你嬲嬲地特登搵俾你

如果真人會更開心

不過好彩人地唔租咁短

同佢講定極大機會搵唔到,保住後欄先

不過好彩人地唔租咁短

同佢講定極大機會搵唔到,保住後欄先

一陣同佢講

知你嬲嬲地特登搵俾你

如果真人會更開心

有機會既有機會既

知你嬲嬲地特登搵俾你

如果真人會更開心

孔侑

係矜持

食屎啦麻煩到人呀 咪以為成個世界圍住佢轉之得架

佢地覺得你未盡力搵,場一定有,未搵到

咁叻佢去搵比我睇

我又諗起哆個老細1k 兩部color laser printer with cloud printing

咁叻佢去搵比我睇

我又諗起哆個老細1k 兩部color laser printer with cloud printing

離地腦細

咁叻佢去搵比我睇

離地腦細

仲要用18蚊無上網既電話plan, 放工就賴死響office 唔走用wifi

咁叻佢去搵比我睇

離地腦細

仲要用18蚊無上網既電話plan, 放工就賴死響office 唔走用wifi

$18
又一day
又一day

未解決
今日得閒d可以影下相
打bino

離地腦細

$18

$18

係咩…我無俾佢地坐過大脾

唔知呀,,初初入黎做我冇主動搵佢...之後有日佢黎搵我

我淨係摸d喵望到佢地好滿足就收手

好衰
打bino

不要再說了
打bino

不要再說了

你食藥啦
打bino

不要再說了

打bino

不要再說了

打bino

不要再說了

P 子尋日打完今日發燒
打bino

不要再說了

你食藥啦

啱啱食左
打bino

不要再說了

所以你地話我做咩好似好凍咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞