有冇90-93巴絲入黎吹水暨新年快樂

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
黎梗星期五終於可以返正常既返工時間9-4

果日放3

個日一朝同老細講年三十要早走先

你老細喺公司先算

老湯是不用燒的

是煲的

WTF

佢又岩wo

YEAH 有話老湯係指人咩

WTF

佢又岩wo

點。解。我。會。中。槍

湯神一向係這post毒毒們既目標同假想敵

日本妹做左老婆會好顧家,好似係

仲好好服侍 同日本妹食飯完全唔慣咁好服侍

都你最有經驗

所以有得揀梗係揀架妹

WTF

佢又岩wo

點。解。我。會。中。槍

練習到不少

果日放3

你老細喺公司先算

佢實係啦。農曆新年對佢黎講is nothing

果日放3

你老細喺公司先算

真係會留低寶寶

撚神

佢真識食

都你最有經驗

求介紹

果日放3

你老細喺公司先算

SAME,我公司做冬都唔會早放架,因為老闆話做冬唔一定係正日,OFFICE工又點話?我一直以為做SALES個D先會唔係正日做冬啦,原來唔係...又係既佢係外國讀完書返黎,西人黎

都你最有經驗

所以有得揀梗係揀架妹

點。解。我。會。中。槍

練習到不少

你當佢即係假想敵 佢唔當你係對手

都你最有經驗

所以有得揀梗係揀架妹

台妹最好

你老細喺公司先算

SAME,我公司做冬都唔會早放架,因為老闆話做冬唔一定係正日,OFFICE工又點話?我一直以為做SALES個D先會唔係正日做冬啦,原來唔係...又係既佢係外國讀完書返黎,西人黎

西人會Christmas早放

都你最有經驗

求介紹

自己單機去旅行識啦

撚神

佢真識食

都你最有經驗

求介紹

但日本妹好崇外.....有朋友試過去exchange,佢個日本妹差唔多日日都同個維也納仔執一劑

今晚飛啦你

食架妹

所以有得揀梗係揀架妹

台妹最好

台妹好崇洋

點。解。我。會。中。槍

練習到不少

我只會睇,唔會莊

練習到不少

這關係從來不均等

都你最有經驗

所以有得揀梗係揀架妹

台妹最好

呢個要問撚神,佢好似試過同台灣妹一齊

你老細喺公司先算

西人會Christmas早放

都冇囉sor

都你最有經驗

求介紹

但日本妹好崇外.....有朋友試過去exchange,佢個日本妹差唔多日日都同個維也納仔執一劑

維也納仔我淨係見過一個靚仔。其餘都好普通仲細mk, 好鬼鍾意戴cap帽

台妹最好

台妹好崇洋

咁洋妹呢?

都你最有經驗

求介紹

架妹不嬲冧架仔同鬼佬

台妹最好

呢個要問撚神,佢好似試過同台灣妹一齊

又一個偽毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞