V10 開機無限LOOP,點搞

73 回覆
0 Like 0 Dislike
啱啱上星期部V10燒咗板,情況同樓主一樣…

因為啱啱過保兩個月,上去周大福問,檢查加換底板費用索價$2,150

上網揾邊度有得整,最後去好景中心,個修理師傅話壞CPU,$800 三日攪掂…

攞機時特别提醒我,部機唔好再過熱,如果唔係隨時再壞過…

P.S.: 個修理師傅好燃寸

因為啱啱過保兩個月,上去周大福問,檢查加換底板費用索價$2,150

上網揾邊度有得整,最後去好景中心,個修理師傅話壞CPU,$800 三日攪掂…

800蚊攞返data咪算抵囉
點解好似v10個個都燒底板咁ge

so far 用咁耐無事wor

有事嗰時唔好喊。

我個事又係睇到燒底板post 心諗唔會燒扑 點知跟住個禮拜就燒咗 好似未過保但係啲data冇哂

買左128g sd卡 所有野掉晒落去

放上cloud啦
SD card好撚易壞

邊間

邊間

試下 Google V10 壞機,好景一樓 "M "字頭舖
當年隔離登勁多打手

肥旭
如果有齊盒,保養卡,但無左張單仲可唔可以免費整?
power button壞左
成部機好似就壞咁款
信韓國人做野 豬都識上樹

本身成個民族已經係鐘意旁門左道 不擇手段 急功近利

你預佢會整到可靠耐用野出黎? 除非基因突變

下次換機會轉用罪大
P.S.: 窮撚買唔起 iPhone

下次換機會轉用罪大

我就係z3轉v10,罪大出名壞mon,z3壞得最多,依家xz都開始有人講,上mobile01 sony討論區睇下就知
Nexus 5x加入燒底板大家庭,之前用HTC未試過壞機,用到慢過龜先換

下次換機會轉用罪大

我就係z3轉v10,罪大出名壞mon,z3壞得最多,依家xz都開始有人講,上mobile01 sony討論區睇下就知

我會係X同XP二㨂一
因為X平多幾佰蚊,㨂X嘅機會大啲
換u 800
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞