V10 開機無限LOOP,點搞

73 回覆
0 Like 0 Dislike
G3試過同你一樣情況 換舊電無事

試過
換左照LOOP
我之前都試過.去咗黃金整,比返我嗰陣同之前未整一模一樣
無㗎啦,插usb搏手神入到部機就過data
過保官方整要二千幾不如買過部

永不錄用lg
我之前都試過.去咗黃金整,比返我嗰陣同之前未整一模一樣

都係LOOP住開唔到機?
用咗年幾 暫時未死
燒左底板
去周大褔搞啦.
果度個個都目露凶光
燒左底板
去周大褔搞啦.
果度個個都目露凶光

記得唔好太串
屈你人為就慘
燒左底板
去周大褔搞啦.
果度個個都目露凶光

記得唔好太串
屈你人為就慘

一定要串佢先呀 你同佢講你地公司產品出問題 ,集體燒底板,責任係佢度 ,就算過左保都會幫你免費整
利申試過
燒左底板
去周大褔搞啦.
果度個個都目露凶光

記得唔好太串
屈你人為就慘

一定要串佢先呀 你同佢講你地公司產品出問題 ,集體燒底板,責任係佢度 ,就算過左保都會幫你免費整
利申試過

過左保都免費?
巴打個陣點同佢講?
https://www.youtube.com/watch?v=lbJXwPmbXFc
G4啲人話用呢方法救到
V10唔知得唔得
偏方擺入冰箱可以短時間開得返機拎data
但預左當濕水冇保

我都試過用Hair Dryer個招
開得番個2秒

一邊keep住吹熱佢一邊copy data就得
我試過
岩岩死左,換左iphone

巴打幾錢換左邊部

1年1個月死撚左
只係開whatsapp就死左
火火地第2日走左去apple store買左部大銀128

大黑128 好貴

我想用and.機,
但我d親戚燒左兩部v10轉晒做iphone
偏方擺入冰箱可以短時間開得返機拎data
但預左當濕水冇保

我都試過用Hair Dryer個招
開得番個2秒

一邊keep住吹熱佢一邊copy data就得
我試過

巴打吹左幾耐?
點解好似v10個個都燒底板咁ge

so far 用咁耐無事wor

有事嗰時唔好喊。

我個事又係睇到燒底板post 心諗唔會燒扑 點知跟住個禮拜就燒咗 好似未過保但係啲data冇哂
點解好似v10個個都燒底板咁ge

so far 用咁耐無事wor

有事嗰時唔好喊。

我個事又係睇到燒底板post 心諗唔會燒扑 點知跟住個禮拜就燒咗 好似未過保但係啲data冇哂

買左128g sd卡 所有野掉晒落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞