[高達扭蛋/盒蛋討論區4] MSE / FORTE / FW# / SDFC etc...

995 回覆
10 Like 0 Dislike
又出新line,唔怪得之F同mse越出越慢一一
INLE好撚大盒
當MSE配件
唔好搞我個mse啦
好多機等緊
係囉, 出完F91, F90係時候到CROSSBONE
EX出埋FULL CLOTH 掂!

BTW CONVERGE X1FC既QC差到不能接受
我果隻都爛眼
1 set 得兩隻機械人,武器set就有3
姐係叫人唔好散抽姐
入定一套

好驚好似part00同part01炒到飛天先黎追
原創不了
同mse一樣榛位

可以交換武裝
衰喺隻眼
隻眼又出事
明明forte04開始隻眼已經好返
去到forte08又衰返
我唔介意樣衰
但我好介意縮水得五隻仲要換色
我更介意選角,f07已經證明seed加sd係唔賣得,08又黎
求其係0079 0083 0123仲有大把機等住出
點解一定要不停出seed同騎士
你話seed出齊五小強都算,出完三隻又唔出神盾同閃電
剛剛買
佢塊面真係...

銀雷出咗email但無得揀時段
有無巴打揀到
我想買另一隻fw converge core都係冇得揀 係咪正常架 第一次買
我都係新PB第1件出貨,
舊PB正常出咗email就有得揀日期同時間

有關閣下諮詢的問題,與舊官網不同,目前我們不提供通過PREMIUM BANDAI網站選擇或修改產品交付的日期 / 時間,所以閣下只能在變更期限內更改收貨地址,而無法選擇送貨日期,有關詳情請參考以下的連結:
https://hk-pbandai.zendesk.com/hc/zh-tw/articles/360015208072
唔畀人揀就唔使俾人罵派錯時間
不如佢搵SF做代理 我自己落去自提點收貨啦
個下巴做乜鳩
個本體反而做得唔錯
乜K澤唔係對Seed同騎士好有信心?
做乜攪到而家都末公佈F09
1.5
老老柒柒
佢執柒佐等我死心棄坑仲好
見到又出NU真係屌出聲
要翻炒唔係唔得
咪撚揀DASH出過個D得唔撚得
由佢一彈縮水得五隻同瘋狂出Seed加騎士攪到比人賤賣已經註定系列玩完
無新消息
已經起孤仔落左訂

有綠獨(走背囊)
又快過日本
幾月出?

BTW真係EX01隻獨角
渣古又成最大贏家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞