[A/I] Fate Grand Order [59] I am the bone of my sword

1001 回覆
2 Like 45 Dislike
遲D買個Guda子返黎屋企辟邪

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

去C3排

等通販

有通販洗乜排

傳說抽卡時放係隔離會有Guda子加持,早攞有著數

DEL左D4,5日唔上 2個位

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎
香港都分到1500隻喎清

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

唔係未知係代訂定係現貨咩
現貨我狗衝
https://lihkg.na.cx/thread/89042/page/1
突發 BACKUP佬上水

真定假呀

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

現貨我狗衝

反正都要行C3 行開有現咪排下 一定唔會排過夜 出面代訂7月到貨都係380左右 佢賣360差個廿蚊我真係算
https://lihkg.na.cx/thread/89042/page/1

真定假呀

似假多

真定假呀

似假多

似假膠

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

現貨我狗衝

反正都要行C3 行開有現咪排下 一定唔會排過夜 出面代訂7月到貨都係380左右 佢賣360差個廿蚊我真係算

C3無表演睇, 得金元壽子比較吸引, 無興趣去行
神本來都係人
Hey nigga

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

現貨我狗衝

原來仲有ナノ , 咁就有D興趣過去喇

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

現貨我狗衝

我都係見請到佢黎先想去

真定假呀

似假多

似假膠

無心插柳

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

現貨我狗衝

我都係見請到佢黎先想去

ナノD歌又係好正, 我係睇蒼鋼先識佢
由蒼鋼開始之後D歌首首都係咁正

去C3排

等通販

有通販洗乜排

行開睇下有無 有咪排下

係日本現充?

香港C3有喎

現貨我狗衝

我都係見請到佢黎先想去

ナノD歌又係好正, 我係睇蒼鋼先識佢
由蒼鋼開始之後D歌首首都係咁正

我係YOUTUBE AUTO PLAY識佢 聽聽下 呢首好聽喎 之後就搵埋佢其他歌聽
ナノ

DEL左D4,5日唔上 2個位

added
ナノ

第一次聽以為係女黎

似假多

似假膠

無心插柳

起左底未
ナノ

第一次聽以為係女黎

佢唔係囡黎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞