[A/I] Fate Grand Order [59] I am the bone of my sword

1001 回覆
2 Like 45 Dislike
Fate/Grand Order カルデア・ラジオ局 20170124#003

今次無GUEST
http://www.nicovideo.jp/watch/sm30496439
尼日利亞左咁耐 到底google蝕到破產未

pad 改咗, fgo 仲非緊

你估真係全世界課 人地咁撚多錢

pad改左?吾系甘牙

尼日利亞d 人好慘

pad改左?吾系甘牙

Pad又唔洗重課就算啦

pad改左?吾系甘牙

Pad又唔洗重課就算啦

有藍染有專武 不了
google d 科研重蝕得多

尼日利亞碎料

尼日利亞碎料

我成日覺得如果依個世界冇左Google民用科技會倒退10年
Fate/Grand Order カルデア・ラジオ局 20170124#003

今次無GUEST
http://www.nicovideo.jp/watch/sm30496439

25:00有埃及抽卡大法

尼日利亞碎料

Googlemap街景 剩係講呢樣完勝其他地圖apps

尼日利亞碎料

Google drive
今晚個復刻活動係咪要爆機先玩得?

尼日利亞碎料

淨係將D衛星資料(GPS、相)公開已經令旅行方便程度升左一個次元,仲要主要城市有街景睇

唔係

過左主線四章就得
因為個活動其實係4.5章

過左主線四章就得

仲以為打埋主最尾隻大隻西
暫時唔打住,留返d 力打活動

過左主線四章就得

仲以為打埋主最尾隻大隻西
暫時唔打住,留返d 力打活動

一日一關留咩力
今晚開始素材大補給
今晚開始素材大補給

打得一次補乜鳩
好似打爆終章既話會有特別關卡打
好似打爆終章既話會有特別關卡打

金星の悪魔
今晚開始素材大補給

打得一次補乜鳩

好似可以重覆打 今次
今晚開始素材大補給

打得一次補乜鳩

好似可以重覆打 今次

※クエストクリア報酬、戦利品、マスターEXP、魔術礼装EXP、絆ポイントを獲得できるのは初回クリア時のみです。※1/24(火)修正

淨係clear個次會有報酬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞