[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(9)

1001 回覆
42 Like 5 Dislike
屌我驚我會到時睇到喊
中哂完全中哂
快啲到週一啦
見樓上絲打提到呀龔嘅過去
其實我真係好想呀龔個blog嘅誤會可以解翻呀
So far咁多集以嚟我覺得呢樣嘢係hurt得呀龔最深
當佢以為自己搵到個可以信任嘅人,結果都係被背叛嗰種感覺 嗰集真係睇到好嬲jenny(雖然初雪嗰集都係
我都驚會喊,睇唔到電視直播,要揾個冇人騷擾到我嘅地方先可以睇mytvsuper,千祈唔好俾刀片或玻璃我食呀
個集真係能傷我最深的人 偏得我心
好想睇到佢地真係能夠解開心結
係可以繼續打打鬧鬧 歡喜冤家
又可以一齊面對過去同將來嘅龔水
究竟會唔會有一集可以解開晒所有誤會
唔知點解覺得好大機會會無視晒之前嘅誤會,兩個人有啲新經歷增進感情就一齊,最有可能重提嘅可能得去新加坡單嘢(因為其他pair都係咁)

現實中唔解開誤會其實係計時炸彈,到時鬧交先拎出嚟講火燒心解釋都無用
Agger要解番開個blog嘅誤會
阿龔嗰句: 我信錯咗你呀
真係睇到好心up
畀一個信任嘅人呃嗰種心情真心hurt
總覺得blog既誤會應該唔會解開
編劇似係想用:就算受傷害 但對象係你 我都甘願承受 黎到結尾就算
我覺得正式跑傑叔線可能要等龔水得米後
因為咁樣先可以令佢地拍左拖之後都有主線可以寫
唯有FF覺得喺「劇情背後」總有一日龔水談心會揭開當日呢個大誤會
好sad
星期一返工睇唔到直播
冇得瘋狂討論 冇得即時睇到
我係到FF,如果真係有機會解到個誤會
水水知道咗之後好嬲想搵jenny算帳,但呀龔攔住佢話要諗下計點報仇
後來度到條橋,兩個好似選戰咁合作撚jenny
應該都幾正
以阿龔鍾意收埋自己心思嘅性格佢好大機會會自己生吞咗個委屈就算,談心可能都未必會自己提起
如果真係要連返戲同解開呢個誤會,好可能要靠jenny自爆,或者要佢哋又鬧交,阿龔一時衝口而出先會講返佢係幾在意呢件事(不過我覺得呢個機會唔大,阿龔大部分時間都幾自制
解開誤會呢件事比起撫平阿龔傷疤之外,更重要嘅係要畀阿水知道其實阿龔畀佢想像中更介懷過去,一嚟可以令阿水以後唔會再踩地雷,二嚟可以令阿水更了解阿龔為人,亦都係龔水線了解唔夠呢個問題
希望有集真係可以解開返呢個誤會,唔好浪費咁好嘅矛盾位
星期一果集好影響我會唔會翻睇初雪果集
我到而家都未翻睇過初雪,應該要Happy Ending之後先敢睇返
P.S.星期一應該追唔到Live
星期一嗰集嘅預告睇到佢地甜笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞