[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(9)

1001 回覆
42 Like 5 Dislike
第二張
甜到要帶墨鏡
大家要學識淨係聽表面 唔好幻想咁多潛台詞啊
陰公,把聲好似鼻塞咁
我好明你感受
就講最近 本身444 448個發展幾好
但上集真係好似過山車咁(雖然拍得好好好靚)
搞到我對糖呢樣嘢仲驚 可能一派完糖最尾都係玻璃碎
加上愛回家啲預告不嬲信唔過 所以 我對聽日表唔表到白真係冇咩期望
同埋我真心覺得龔燁嘅No.1多數係佢老豆
唔緊要嘅絲打 就算到時真係吞玻璃 呢到大把人陪你一齊吞

btw 想講 龔水發展好似都幾跟個季節咁
夏天回水嗰時發展係好輕快明朗(打籃球 間屋鬥大
到宜家秋冬 好似陰晴不定 又好多阻濟
圖二兩個都笑到好甜 完全feel到曖昧嗰種甜蜜
又要等星期一
咁到聖誕咪普天同慶
其實會唔會阿龔喺lift到已經再問左一次果三條問題??
問完晒阿水冇Say No(當然都冇Say Yes), 但就叫阿龔證明唔係玩緊自己,所以阿龔先話約晒佢一家出黎提親表明心迹?
如果唔係,兩個人喺架lift到點會無啦啦講到表明心迹???
快啦,十二月啦
仲有1個月就過2018,所以一定會喺12月埋尾既
可能追cp真係追到中毒太深
463起個咁嘅名,就係要帶出矛盾位,要阿龔正式係兩者之間選擇到底心底裡邊個重要啲,就算佢最後冇正式表態,他日呢個問題一定會再糾纏住佢
樂觀啲諗,可能真係好似大家估咁,畀佢發現可以兩者兼得?
秋冬季節咁陰晴不定,我適應唔到轉氣候,龔水幾時回溫
我都想見到嗰三條問題重現
不過點可以係搭𨋢咁短時間內交代咁多嘢呢
如果真係又再問嗰三條問題,同正式表白有咩分別
忽然間呼應晒龔水線之前所有嘢,趕住埋尾?
阿龔:你未㩒Lift喎
之前279講咗咁耐都係由7樓落到2樓咋
係咪大小姐唔批budget翻新接龍啲lift
阿水個樣冧到咁,可能真係表白左呢?
其實講到咁出面,算表明心跡,好難唔冧
都只係差嗰三個字同阿水答應

好想知到時保安室有邊個睇到
反而我睇好聖誕節應該會好甜嘅,普天同慶吖嘛,所以呢集463可能玻璃渣與甜交集 到聖誕再甜返 斷估唔會到聖誕仲玻璃渣緊

其實玻璃渣係咪大陸用語嚟
我不斷睇個預告催眠自己,等到正場(唔可以係屋企睇,要係街睇直播)真係玻璃渣都頂得順 ,希望唔係
可能係行內術語
stanley之前係訪問講過
上網search幾乎都係大陸網用,
玻璃渣個feel好唔香港,
我之前已經懷疑緊係咪自己太out未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞