【兩儀式的遊戲世界】直播/Gameplay 集中討論

178 回覆
18 Like 11 Dislike

最新呢個星期直播時間

幾時玩番月光魔法師

玩完DS2 最後一個DLC
有時間既話就會玩番

死圖
啱啱去左ps4舖,見到bloodbrone出左2017新年特別版,包DLC同主題,都係198蚊,即刻買左

咁平
但同old hunter edition有咩分別
啱啱去左ps4舖,見到bloodbrone出左2017新年特別版,包DLC同主題,都係198蚊,即刻買左

咁平

冇,都係old hunter edition ,但送多個ps4特別造型主題

咁平

你仲會唔會玩?
我見你玩咗幾次就冇玩

咁平

你仲會唔會玩?
我見你玩咗幾次就冇玩

最近有好多直播排緊隊都未得閒玩番

咁平

你仲會唔會玩?
我見你玩咗幾次就冇玩

最近有好多直播排緊隊都未得閒玩番

我的電鋸已經饑渴難耐
今晚又有得睇人直播瀨屎
今晚又有得睇人直播瀨屎

今晚又有得睇人直播瀨屎

BTW 等緊你玩番月光法C,入黎單挑舞娘
今晚又有得睇人直播瀨屎

BTW 等緊你玩番月光法C,入黎單挑舞娘

黎緊都唔知有無機會玩 好多GAME排隊
記得今晚十點準時直播!
22:00 Resident Evil 7
23:00 DS2 Last DLC 沉沒國王之冠
http://www.youtube.com/c/KingDomFee/live
記得今晚十點準時直播!
22:00 Resident Evil 7
http://www.youtube.com/c/KingDomFee/live

明天(2/2/2017)晚上直播將會提早一小時直播
21:00 Resident Evil 7 兩小時加長直播

同樣睇上質騎士開始集集追,都係唔留言唔like
不過支持
記得今晚直播係九點
Ethan穿過了死森幽谷,終於把受感染的Mia救出并逃離現場,但在回家途中的棄船上我們找到了萬惡的根源 - Evelyn。
「原本我們可以成為一家人。」
到底Ethan與Mia的命運如何?兩儀式,明晚大結局,為你直擊報導。
=============================
由於節目調動關係,Resident Evil 7 大結局直播將改為明天星期日(5/2/2017)晚上十點,敬請留意。
喂白痴呀,低能呀
喂白痴呀,低能呀

嘩,嘩,嘩,嘩,嘩,嘩(地型撃殺)
留個名先
重睇緊你以前D片
好 好 好
支持
支持

留個名先
重睇緊你以前D片
好 好 好

我覺得自己以前D片有D柒
留個名先
重睇緊你以前D片
好 好 好

我覺得自己以前D片有D柒

不論以前定依家都甘柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞