【兩儀式的遊戲世界】直播/Gameplay 集中討論

178 回覆
18 Like 11 Dislike
今晚雖然休假,不過都諗住開一陣電台同大家傾下計
照舊十點啦好嘛?另外試下新直播功能

好呀

有巴打捐款比左好大份利是我 好感動
搞到我好想今日直播

好呀

搞到我好想今日直播

冇paypal,但想donate 俾您,有冇其他方法

好呀

搞到我好想今日直播

香港無得用credit card得paypal
多謝你咁有心
恭喜發財

恭喜發財 身體健康 日日開台直播

日日開台真係未必得
一星期三日都已經好累
平時番工都無哂力

搞到我好想今日直播

多謝你咁有心

話哂都由上質騎士睇到依家,香港依家冇乜高質台,緊係要支持下

搞到我好想今日直播

多謝你咁有心

我一路拍左咁耐無因為人數少而放棄
而家終於得到回報 痴線今個新年真係訓著都識笑

多謝你咁有心

我一路拍左咁耐無因為人數少而放棄
而家終於得到回報 痴線今個新年真係訓著都識笑

回饋大家啦
今晚開到幾點?
今晚開到幾點?

我諗都係十二點左右
大年初一特備節目:
22:00 大年初一談心電台 +/- 瘋煙環節
23:00 Resident Evil 7 追加開台!

直播Link:http://www.youtube.com/c/KingDomFee/live

巴打可於直播時間到以下Link捐款留言,在直播時會節時顯時你的支持:https://youtube.streamlabs.com/kingdomfee
冇錢

無唔洗特登啦 有心就得
仲乜今日又有概
仲乜今日又有概

因為年初一好開心
仲乜今日又有概

因為年初一好開心

嚇到賴屎的兩儀
仲乜今日又有概

因為年初一好開心

嚇到賴屎的兩儀

用賴屎回饋viewer

因為年初一好開心

嚇到賴屎的兩儀

用賴屎回饋viewer

從來沒有
留名支持
留名支持

多謝

最新呢個星期直播時間

最新呢個星期直播時間

幾時玩番月光魔法師

最新呢個星期直播時間

幾時玩番月光魔法師

玩完DS2 最後一個DLC
有時間既話就會玩番
做咩改左名
做咩改左名

岩我多D嘛
啱啱去左ps4舖,見到bloodbrone出左2017新年特別版,包DLC同主題,都係198蚊,即刻買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞