[I/A] Marvel Future Fight [33] 全女角4.6版本更新 買咗兩姐妹制服未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔洗咁煩,用佢專配sr就得
Cap都得
情報狗
WB唔係有得睇咩
唔齊架
點解打世界boss個大隻佬咁硬..用iron man同雷神 t3左打都好吃力 雖然我冇落工具人但都有帶+45%能量傷入去打 打到15-16層已經唔係好夠時間打
大隻佬梗係硬啲
我又想問下其他角色增傷時機應該用係邊一招好d?
Deadpool :4技?
SW : 4 技?
黑豹? luna ?
Complete list of characters:

Blue Marvel, Nightcrawler, Cap, Spidey, Thor, Cable, War Machine, Colossus, Angel, Arachknight, Agent Venom, Moon Knight, Punisher, Shang-Chi, Ancient One, Iron Heart, Moon Girl, Daredevil, Falcon, Luna, Shuri, Spider-Gwen, Spidey 2099, Captain Marvel, Ghost Rider, Hyperion, Crescent, White Fox, Sharon Rogers, and Miles Morales.

COPY FROM REDDIT
工具人用就用得一次,咁咪配隻最高攻既英打咪最快囉
Deadpool :4技?<=唔知, 我用無敵SG, 不過打WBU我覺得S5痛啲
SW : 4 技?<=yes
黑豹? <=S5
luna ?<=冇skin S2, 有skin唔知
SW我見有人話S5,有人話S3
Luna我又見好多都話S5
不過Luna 好難計準skill rotation黎增傷
SW我用嚟打WBU, S5同S3增傷都試過, 最後發覺係S4痛啲
LUNA我睇果啲打ABX 2百萬分既片, 啲人係等到S2增傷先出S5
唔知有制服點計
我想用多啲Luna 打wbu,但又唔勁
打WBU你睇下打烏木掂唔掂, 之前試過打cull完全打唔郁
烏木好似
試過新制服打到33左右
sw我最高打得39,Raif level 唔夠
Luna打烏木有屬性技優勢係易好多
不過件新衫真係唔知點玩法
烏木我打到49,用權威,260 lv,不過唔轉增傷唔會打到100秒
Sw
仲有冇機會出GG新動畫電影SKIN
唱新歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞