[I/A] Marvel Future Fight [33] 全女角4.6版本更新 買咗兩姐妹制服未?

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
用左五十萬左右出左鷹眼,浩克各一
咁唯有來日方長
頭先轉左夜行者出嚟,但係感覺麻麻地
啲錢
每次洗一定唔會用多過一百萬
洗唔到就抖下遲啲先洗
個人唔忿氣

啲錢一下就洗錢
咁樣實在太衝動
好似之前我見有人為左抽卡,一野用左萬幾鑽
但都係唔出
鷹眼同浩克係咪易出左?
今晚出左兩次鷹眼三次浩克,死侍刷一次就出浩克,埋單六十萬左右
Btw猛毒,白幽靈同螳螂女出左浣熊,用唔用好?
我個人認為得四個半iso用得過
一係攻既浩克,一係過載,仲有半個係鷹眼,點解係半個因為除非你cd唔夠先用佢,否則都係用前兩者

一係盾既二進位或極端密度
萬幾姐
我用三萬鑽都無都係咁啦
https://www.youtube.com/watch?v=OU1KPzqgCXM
MCOC段silver surfer 片做得唔錯

其實自從netmable收購MCOC
MCOC有嘅角色 MFF之後update 都有
下年update 出埋FF Epic Quest
都唔知仲有咩角色可以出喺Epic Quest
片就真係好型啦 但入面打法好悶
想問3子係咪一定要轉夠10個出黎,然後可以再用卷升?
升哂25裝 神話埋skin 10階嬲豬哭 sg激動
隻luna打cull𢯎痕咁
最快係轉10個出黎,之後用高六同高t卷
唔該
我覺得新星同藍驚奇值得,隻反物質慢慢轉算數,冇咩用
我都係幾日前先開始轉到反物質同藍驚奇各一,都唔知要轉幾耐

慢慢黎,我之前轉隻反物質人轉左成年先t2左,儲落勁多生體
藍驚奇劇情會送
唔用高t卷就先轉出黎再用高六,之後先打劇情咁就會送生體,但唔好彩就未必夠升晒20裝
等T3一野轟十條八條血
用高T卷可以skip咗20裝?

巴打點樣可以有咁多nova生體
轉出黎
用高t唔洗用高6
唔6星點用高T
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞