F1 2019 季前討論區

955 回覆
7 Like 48 Dislike
大家點睇 Lando Norris?
有料定係下一個 Vandoorne?
恨鐵不成鋼, 你懂嗎
老麥車手墳墓
雲當冇料咩
而家睇唔多覺有
無記錯2016都話個渦輪設計好破格,點知都係成日壞
呢篇文講1996年嘅拉利同老舒

classic 拉利

https://drivetribe.com/p/schumis-struggle-1996-ferrari-f310-HrE1B_M7SyCWjnV3t6AGGA?iid=FRmQijbuRCS4nZjVGK2ofA&utm_campaign=formula1&utm_medium=fb&utm_source=organic
揸盡架車嘅人
老舒、大頭、咸

以前嘅Vet都有呢個能夠,近年好似無左呢個magic

陸克萊同Ves都有呢個能力
鳩吹得過橙車?
Best chassis
有冇人有玩果隻manager
早幾日stream優惠
玩左陣
研發d乜就幾乎ban乜
有無巴打下載咗老舒個app
之後一年已經Brawn 過左檔
根本係班烈頓班友過左去
係,但老舒96年揸盡有凸
真係超神
你睇完篇文就知有幾垃圾
btw,當年威廉士係火星車黎
得94年唔穩定,95年比老舒用同一幅Engine KO
Maurizio Arrivabene is to be replaced as team principal at Ferrari by its technical chief Mattia Binotto, senior sources have confirmed.

https://www.motorsport.com/f1/news/binotto-replaces-arrivabene-ferrari-boss/4320196/

🤔
咩名?
垃利白頭佬bye
白頭佬搞咁撚多野出黎 都係走
屌佢老咪
笑到最後了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞