[多圖] 聖誕亮燈黎講,香港真係冇得輸

245 回覆
849 Like 44 Dislike
日本真係靚到痴線,唔明點解香港可能咁撚垃圾
早幾日行過海港城
勁多人係度影果幾棵樹
咩叫進步有排講,保留歷史建築係進步定不進則退?

新都會
咁好氣氛做乜鳩?最好成個節日冇咗,淨係放日假就夠
亮燈儀式就聽過
玩撚晒啦 人地國家就post理想圖
香港就post d衰撚過iphone影既圖 仲要淨係揀無變化個d黎post 咁就引到一班傻仔附和
台灣咁靚 聖誕實多幾單未成年或者通姦新聞
冇耐係幾耐?由撳制到亮燈一秒都唔駛
d燈24小時都著唔會熄既,開返唔叫亮燈呀?
叫開燈熄燈
咪係
人地嗰啲加曬filter 又用相機再執過
香港果啲可能係樓主求其行過影低
Hea撚到
香港九成都係商場自己整,人哋成個市鎮整,爭好遠
整靚d燈飾有撚用咩 得d mk出去玩,毒撚就係屋企上連登,一係番工,而且香港又迫,放假既都唔會留係香港,寧願出國旅行玩幾日,所以香港d燈飾求撚其整都冇人理啦
港豬圖案
今個聖誕,倫敦攝政街(Regent Street)著名的「The Spirit of Christmas」將會登陸灣仔利東街,華麗的燈飾企劃首次走出英國,要為大家帶來原汁原味的英倫風格裝飾。緊接英國當地舉行的亮燈儀式,今日(16/11)利東街華麗亮燈,街道上沿路展示攝政街其中五個具代表性的天使燈飾,大家記得要一起來看漫天閃爍的浪漫燈飾!

係英國搬過黎做展覽
香港呢啲燈飾係對殖民地時代嘅懷念
比窮撚睇點解要整咁靚
有錢人都去外國過聖誕啦
第二張藍燈隧道 沙田巿中心都有左幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞