原來今年有隻咸蛋超人怪獸game

721 回覆
8 Like 2 Dislike
魔王獸好貴,買一隻之後慢慢儲碎算
其實都睇得出閃隊冇咩可能變主流 呢隻game應該衝血玩古頓坦到無傷or玩超高攻秒殺之類
除非之後有隊長技大閃/特大閃之類

新手係咪係即決買2隻返黎用先?
係,但最好要有配合
Thx
買左elon king, 其實勁唔勁,見到d人搶baltan搶到5999

仲有技既 宇宙策謀人好撚勁,買4隻組成一隊都得
巴魯坦我覺得係情意結既問題 我玩落唔覺得特別勁 可能5星會勁到pk掛
艾雷王我用人地覺得普通
艾雷王勁在殺完人幫對面全隊破防,不過有無勁既隊長技既怪獸介紹?
我覺得暫時啲隊長技都半斤百兩 實用啲就加攻加血 巴魯坦回避中真係好雞肋 得兩三隻食到都算 減到20%命中都係會俾人打中
如果bandai想長做長有,就唔好開得3隻屬性咁少,同埋d數值好尻,好似隻隻都唔勁咁,一係就勁高攻一打就秒,無隻突出,好似求其放隻入去都無分別,最大差別就係剋屬性
暫時用過最好印象就古頓 佢唔知有減傷定乜 人地打佢又唔痛 仲有嘲諷
古頓好似得個死頂,無力喎,一開波唔識玩,買左2隻,覺得廢到仆街,即re
古頓招係防禦,35%防到減半傷,我會拎去繼承
你要配達達,達達天生技上到10lv,殺到一隻怪全隊回避加中,連埋巴魯坦再加速隊隊員自身果個閃加小,就有三個閃buff
呢啲我之後先算 而家隊怪都未搞掂
邊招,3星果招定固有? 繼承係咪100%成功,同埋係咪20lv可以繼承番20lv?
係,100成功但會無咗隻古頓。20lv 錢可以解決到,呢隻game錢真喺好易打。
閃隊用魔王獸 達達 英格拉姆點睇?
我見英格拉姆閃避都唔差
係既話覺得放落電王到會好爽
可以呀,但技能資源達達優先
其實達達都幾全能 又有回血又加回避 係本身回避白值低啲
我本身覺得佢天生技唔錯,點知升上去仲可以全隊加閃
不過衰在呢隻驚唔課金bit怪3星進4星真係
家陣我都夠萬用Dna 上六星,但喺會用哂萬用dna 資源 想留俾巴魯坦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞