原來今年有隻咸蛋超人怪獸game

721 回覆
8 Like 2 Dislike
我都冇 可能首抽個隻唔計你拍返黎
但我有2隻都係800石買番黎
咁好on9姐,果隻唔洗上6星
咁我真係唔清楚 因為我都冇
終於升到隻巴魯坦上5星 開始搞其他隊員
見到你 你夠唔夠打高級超人? 我電王都就5星
高級全隊60速隊+80速好友先敢打
其實有兩隻4星就夠打高級 不過會死怪
係4星+5星先岩
再更正 係速4星+速5星
依家留石投資喺DNA度算
儲夠先進化
我都係 已經冇晒石
其實拎石買DNA先係長遠發展,bid怪係for一開波無怪用,即食, 怪獸殿下都係千幾石就買到,但如果同人bid,就要4,5千,好誇張,巴魯坦都係,千鬆d就有3星
拎完6000買巴魯坦 1100買魔王獸 450買英格拉姆 就冇再買怪
你玩死一種屬性,下次降臨出技屬你咪仆街 我買左電王,無雙鐵炮,宇宙策謀人,雙尾同恐龍戰車,起碼打乜都有得剋屬
出降臨唯有用其他人怪 同埋而家都開始執其他屬dna
不過就算出技屬超人我相信靠5星巴魯坦打初級中級應該冇問題既 係高級靠晒人地carry
屌原來隻野叫烏英達姆唔係叫英格拉姆 成日記錯第二樣野
我估下次出七星俠,必殺技 不過係咪我地玩得太快 基本上有隻5,6星咩關都輕鬆碾過,以前pad就算99lv都要用腦轉珠
我覺得都唔算好快啫 而家基本上啲玩家list都全4星啦 勤力啲5星唔難
6星都見到好幾個
ios都未出,我地已經玩左一大半
隻game而家又冇pvp ios出咁多大腿抱仲爽啦
咩大腿抱? btw ios爽在後bid怪獸,用少好多石,呢家基本上平左好多
抱大腿呀
成堆fd list都4,5星 打主線訓住過啦
bid怪常駐都算 巴魯坦個3隻永遠咁貴冇分別
電王同怪獸殿下都平左好多啦,4700,4800有交易
以bandai作風下次應該技屬命中高超人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞