東映我屌你老母死全家

50 回覆
30 Like 7 Dislike
dcd 本身已經柒

zio e 家出嚟撈多次唔怪你
但呢個形態係咩意思

我立即屌爆你老母
Apple Watch
屌你老母拎部ipad 擺落個頭到係咪傻撚咗個鼻啊
心口啲barcode 又做乜鳩
諗住火箭頭已經柒破天際
點知呢隻新dcd 直頭係柒盲咗我
講清楚啲先,呢個係dcd 形態嘅zio
年年有人屌柒碌拉打造型
都會有另一班人護航叫人睇劇情

今年應該冇爭議
平成20年大作整套最垃圾既出來
真係好意思有面子請舊人回歸哂鳩佢地時間

好難用文字表達呢套野有幾廢
完全agger

佢先係新dcd
年年有人屌柒碌拉打造型
都會有另一班人護航叫人睇劇情

但呢期造型我覺得除左呢隻型態其他都ok
劇情就真係
個主角勁垃圾,唔明點解會揀佢
除咗無誠意之外無野好講 劇情差 超人做型更劣
將啲變身器擺上膊頭都夠膽死 廿週年出套終極垃圾
變身器擺上膊頭反而好多人覺得無咩野....我就覺得kuuga agito個d甲正常d
w個2個usb膊頭真係on99
仲有鎧武成隻蟹咁款 555個兩部電話想點
古加出個時比人話太花,亞極陀出比人話金色古加,龍騎出比人話燒烤架擺上塊面,faiz出又話車尾燈面,劍出又話個頭插死人,響鬼出又話成身筋肉冇複眼,甲鬥王出又話出厚甲做乜撚係咪robocop, 電王出又話屎忽擺上面,Kiva出又話腰帶子供向, decade出又話 barcode頭好柒, W出又話一邊一色好柒, ooo出又話配色on9 個頭柒鐵餅放上心口, forze出又話龜頭, wizard又話戰隊加袍, 鎧武出又話生果甲柒,drive出又話車胎人,Ghost出又話隻眼好核凸 ,Ex-aid出又話SD高達,Build出又話W廢案
只可以話唔係個個Armor都好睇
但最唔靚一定係dcd呢個 返炒街機拉打個外形
的確年年出都有野屌 只係屌得勁d定無咁勁
每年屌一次是常識吧
不過設計都幾求其 格硬擺哂上膊頭
劇情暫時都仲係柒柒吓
你又講得啱喎
細個唔識欣賞Hibiki 大個睇番其實幾靚仔 成個皮套做得好有型 筋肉型Rider 睇到最新個集zi-o 個隻紫色好靚仔
今次似鳩嚟多啲
乜春嘢都裝哂上個身到
唔講以為小學生勞作

利申越睇越順眼
兒童向特輯
必須要平反,Hibiki本身設計出嚟並唔係拉打,係夾硬搞鳩佢咋
本身只係普通特攝嘅鎧甲戰士響鬼,係東映班屎忽鬼唔想諗新idea嘅情況下先將佢強加個名做拉打,其實單飛獨立故事同世界觀應該可以仲多嘢玩
請到咩人? 無睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞