東映我屌你老母死全家

50 回覆
30 Like 7 Dislike
小田切讓
懷疑而家個主角先係another zio
終章係善王對惡王
直頭係唔記得拍嗰年嘅拉打,諗起就鳩
好似有人搵過資料話響鬼由企劃開始已經係拉打黎,只係當年啲人誤傳先有呢個謠言
我覺得唔係lo
成套野 輕先都冇叫過
同埋如果唔係拉打,我覺得可以拍到牙狼咁
拍到一半冇錢,換監督
細川果時都拍到同製作果邊屌<<據聞
真?唔係話佢好後悔做古加咩
上帝可否創造一隻唔柒嘅平成二期拉打
到佢唔柒嗰陣咪又係俾人話冇創意
響鬼本身企畫叫音擊戰士, 東映夾硬屈佢係拉打
由變身, 角色年齡, 故事, 必殺技, 無一忽係拉打
佢唔係好後悔做拉打, 佢只係訪問中話無睇開特攝
後尾傳下傳下就話佢好憎古加.
前半part同後半part好似兩個故仔咁
非洲話事啤+神主牌
之前多數外傳玩呢D前輩form都係惡搞味濃,只不過今年搭返廿週年要擺落TV玩耐D姐

俾D信心廿集之後D form會正常D
同埋根據魔咒造形柒故事應該唔會差至係
雖然目前睇落有機會打破呢個魔咒
古加出個時比人話太花,亞極陀出比人話金色古加,龍騎出比人話燒烤架擺上塊面,faiz出又話車尾燈面,劍出又話個頭插死人,響鬼出又話成身筋肉冇複眼,甲鬥王出又話出厚甲做乜撚係咪robocop, 電王出又話屎忽擺上面,Kiva出又話腰帶子供向, decade出又話 barcode頭好柒, W出又話一邊一色好柒, ooo出又話配色on9 個頭柒鐵餅放上心口, forze出又話龜頭, wizard又話戰隊加袍, 鎧武出又話生果甲柒,drive出又話車胎人,Ghost出又話隻眼好核凸 ,Ex-aid出又話SD高達,Build出又話W廢案

的確年年出都有野屌 只係屌得勁d定無咁勁

俾藉口啲舊代廚棄番啫
其實一直都覺得ZIO系列既變身器真係柒到開花
成個BB仔玩既玩具咁

直至ZIO -DCD form出黎之後我覺得低處未算低
難道覺得zi-o個樣好睇?
古加出個時比人話太花,亞極陀出比人話金色古加,龍騎出比人話燒烤架擺上塊面,faiz出又話車尾燈面,劍出又話個頭插死人,響鬼出又話成身筋肉冇複眼,甲鬥王出又話出厚甲做乜撚係咪robocop, 電王出又話屎忽擺上面,Kiva出又話腰帶子供向, decade出又話 barcode頭好柒, W出又話一邊一色好柒, ooo出又話配色on9 個頭柒鐵餅放上心口, forze出又話龜頭, wizard又話戰隊加袍, 鎧武出又話生果甲柒,drive出又話車胎人,Ghost出又話隻眼好核凸 ,Ex-aid出又話SD高達,Build出又話W廢案

難道覺得zi-o個樣好睇?

潛台詞:隔一排便會自然順眼

劇情上既鳩應該係計ghost 之後
(新平成)
最近都係為左睇ola而睇
屌你垃圾東映
睇返樓上,真係請得返真古迦返黎咩
出姨媽巾拉打先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞