香港究竟幾時出V40?

154 回覆
8 Like 32 Dislike
我冇行貨都照用,唔會撞機
部機有咩頭暈身㷫點搞
你睇3
應該出細舖買行,上 Price 睇 G7+ $4,000 唔知信唔信得過呢
賣晒啦
1月尾
終於來了! LG V40 ThinQ 於1月24日發佈

LG 近日向香港傳媒作出邀請,表示於1月24日正式在香港發表 LG 最新旗艦 V40 ThinQ。不過今年為何LG香港點解會將這款旗艦手機推遲幾個月才發佈? 而2月底舉行的MWC 2019,LG 有可能發表配備 S855 處理器的手機,大家到 V40 ThinQ 推出時,還會對該款手機有興趣?
http://www.mobilemagazinehk.com/2018/12/%E7%B5%82%E6%96%BC%E4%BE%86%E4%BA%86-lg-v40-thinq-%E6%96%BC1%E6%9C%8824%E6%97%A5%E7%99%BC%E4%BD%88.html
七千搵鬼買
G3 > V30+點睇?
白露會淨機$3698
今日出咗V30,返到先睇到一撻撻加烙印
有冇去換機
今日出咗去換咗幾部都係咁,拎去LG整算
因為後續都繼續有人燒
如果佢淨係g4 v10個期唔好彩燒都算 但係後續到g6都仲有 咁叫人點畀信心lg電話
2018嘅電話。 2019先出。 變左垃圾
表示再等多陣睇下下一代G系機係點好過
等得好撚痛苦
如果v70同g7分別係多幾個鏡頭既
我念我會出g7算 起馬平幾千
終於賣廣告
希望賣3500蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞