香港究竟幾時出V40?

154 回覆
8 Like 32 Dislike
v40同G7個廣角spec好似一樣喎
剩係幾多度都講成版
終於都有聲氣
【LG V40ThinQ | 五鏡頭拍攝.顛覆想像 】 

# LGV40ThinQ 突破性五鏡頭設計 # PentaCamera,於同一位置,以多個角度與距離捕捉影像,呈現不一樣的精彩故事!

* 產品詳情及公開發售日期有待公布 !

https://www.facebook.com/139025586135699/posts/2044780452226860/
公布得嚟應該真係起碼都要1月賣
等到都唔期待
lm
本身都好似樓主咁諗,但已經開始等唔到
早兩日出mk細舖睇V30,已經全部得水
G7真係太多野令我買唔落手
LG真係好撚慢
支那賤畜
戇鳩到你, 對仇敵係咁態度有咩問題,要學民主黨比支那人又食又拎?
如果你對解像度冇咩所謂嘅話,你將佢個解像度較低,舊電就可以用耐啲
原來喺咁。
樓主唔買Essential Phone?
佢哋新出咗個Audio Adapter HD有粒DAC㗎喎...
G7影相唔多得
v30依家幾錢?
唔係講笑, 如果佢相機質素最後出黎交番V30/G7果D貨色我諗真係唔洗點賣, 當然水貨做3,000令蚊當中階機賣又唔同講法
好靚 ,但係...
只是,要留意始終 Essential Phone 是從外國買入,保養方面有一定困難 (寄回美國大費周章、水貨店的修理費亦未知何價),而據 iFixit 指,由於 Essential Phone 組裝複雜,要拆機維修的容易度,被評為只有 1 分 (10 分為滿分,愈高分愈易維修)。此外,由於 PlayStore 地區問題,有機會有彈 app 情況;而且亦有部分網民表示,充電時遇有手機發熱的情況,想入手的話,要自行評估有關的風險。
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2051393
諗住去大舖買算
屌我部v20壞左前鏡
念緊買v40定買水貨v20
V40好貴 唔諗V30?
睇sample 好咗
v40有冇人想知d咩 發夢撚過下
DAC同調聲嗰part係咪好過V30好多
底噪大唔大
因為ram太少同埋sd 835我覺得麻麻
同埋聽過g7 個dac正過v20好多
本身都係耳筒發燒友,有過部sp1000
不過越黎越覺得其實出街聽就算戴cm都好都係會有好多街外聲音
再加上要聽得好辛苦先聽到個少少既分別
倒不如買部電話聽算
老實講g7個水平都已經好高,同d幾千蚊既播放器比冇咩大分別

以後唔會倒錢落海買播放器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞