[I/A][糞營運]Digimon ReArise(26)平衡崩壞

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
我都正想講, 今次要保rank唔停得, 仲要一日比一日難打
一碌frd list個個都有alpha alpha疊完兩種攻buff之後惡到
反正我乜都無,有頭200就算數,係唔知要打幾多分先穩陣
一過4600就輸硬 而家一日打三場都分分鐘唔夠50%
點解你唔肯用完全體,泰坦同戰暴都無用,你學我咁用蛋蛋、南瓜同藍機暴已經好易打上去,你仲要多我一隻究天,應該更加易打
無蛋蛋同藍機暴
你唔係keep住抽野咩?又賣曬?
抽唔返好似
抽黎抽去都已經10lv技果d
allin左1000石伽樓達都無\/
搵到藍機暴 不過算啦下次先用
其實我想多d人玩完全體隊 我反而贏
啱啱中幾隊都贏到
通街閃暴
啲人係咪上到5500就唔打,而家打親都6、7千成日輸,都唔知5800夠唔夠保200
用大古拉1技就夠做
肯定又暗改咗遇敵規則
明明有二百幾人我打極都係對前50,尋日連撞幾場9999
出左世未識行
出究吸bb無咁嬲
啱啱先發覺原來今次激突同任都短過聖誕嗰陣,我仲以為有兩個禮拜慢慢打,仲要今天先放大古拉蛋入去孵,會唔會趕唔切做曬啲任
我諗緊而家係咪唔打算,5800仲排緊百二百三,好似好危險
明明上個禮拜5700無打兩日都仲可以輕輕鬆鬆一百內
challenge3要打100場激突先拎到戰暴石 都幾chur, 我呢三日一見低血場就仆入去清,依家先啱啱做完個任
預cutoff高上星期150分左右啦
我依家keep住同50名差幾十分都唔知點 明明呢個場數喺上星期已經可以收手
最快都要聽日先孵到隻蛋出黎,姐係聽日要係咁打激突
咁我應該都穩陣,今日無乜時間玩,都係聽日先算
50名留返比你慢慢守
我都中左伏
啱啱先發覺原來今次激突同任都短過聖誕嗰陣,我仲以為有兩個禮拜慢慢打,仲要今天先放大古拉蛋入去孵,會唔會趕唔切做曬啲任
challenge3要打100場激突先拎到戰暴石 都幾chur, 我呢三日一見低血場就仆入去清,依家先啱啱做完個任
最快都要聽日先孵到隻蛋出黎,姐係聽日要係咁打激突
我都中左伏
100場唔難 自已開50先煩 黑起上黎一條體一場
其實唔多想守,但打到咁高分先棄又好傻仔
2粒技石等於送2隻究,唔拎好蝕,反而50場個任做唔到都冇乜所謂
我係諗住做晒佢
屌,一起身連輸5場,差啲跌出200名,做乜撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞