[I/A][糞營運]Digimon ReArise(26)平衡崩壞

1001 回覆
0 Like 5 Dislike
三隻都打得咁辛苦

罷雙回血正仆街冚家鏟
今星期神天封技機率高得好詭異 完全係去返冇削機率嗰陣

ai凱王應該係有program盡量避開黃怪唔斬,試過用4黃1紫/4黃1綠/3黃1紫1綠,ai凱王每次都斬中晒啲非黃怪,百發百中。定其實係set咗由低血防開始斬起?
粒必中蛋又中蛇頸,我都唔知隻蛇頸可以點用好

隻驚半年都冇就已經唔出活動預告,真係陰公
drecom幾時收皮
今日場場都係咁

比ai屈我連輸4場都高分過你雙回血 雙回血根本魚蛋論
基路比真係獻身 隻野有啲唔尋常 pwr 攻擊型但獻身
垃圾機率睇到都唔想抽...
佢又改返TEC 官方一開始寫錯
唔加自己能力,9成技都出唔到死埋
同器用打打少隻,留石算
仲諗住升隻悟空加狙擊打人地隻補先
睇黎可以繼續放倉
同隻雀一樣 唔加自己就好睇唔好用
用哂+block金cd既話好似過100block
抗埋持續傷好似有得玩
不過為左排名而抽就不了、只抽垃圾主寵
個pool都冇得抽黑大耳,成長期圖鑑加多個位做乜啊營運
reA封面怪冇超進化pool待遇,姐係黑大耳唔count做主角?
光基一死就會冇咗30%block 以佢個stat嘅續航講係完全靠唔住
大家記住隻驚嘅本質係器用暴龍
基路比個回血1000 係每次行動都會回,好似普攻個啲 出招唔sure 應該都會回
如果唔係有做壞咗嘅凱王,基路比出咗主技嘅紅藍隊會好勁 只要器用一下打唔死有排煩
無論出招普攻反擊狙擊追擊 都會回1000血
參考蓮花二技出技率
所以都係唔睇好 凱王劈一劈乜都死 block 都冇用
只不過對面AI 又可能多咗隻麻煩野 先出主技都幾麻煩
光基個配置似乎最適合係打激突
一隻做齊防狀態/加block/加防回血,死咗都仲有回血效果,比器用隊慳咗個位同減低卡技風險
sorry for 1999
營運今個星期都ban咗幾多掛狗

呢條友扮得唔錯都比人ban埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞