世界票房:Venom 直逼 Deadpool 2

60 回覆
25 Like 2 Dislike
大家可以期待埋老人K最新分析

「sony拍套venom大收,即唔駛再同marvel合拍蜘蛛俠,
到時收返蜘蛛俠sony就拍返自己蜘蛛俠宇宙,下個phase marvel就無得拍蜘蛛俠」

SONY同Marvel之間冇合約就合作
下個phase SONY會唔理Marvel直接收返蜘蛛俠自己拍
唔知Tom hardy而家咩心情
未上果陣俾人話好差,又話俾人cut左40分鐘
而家就咁收得
唔係話好差都睇得下
但劇情唔太得
講到咁邪但同平時d英雄無乜分別
UP幾句就轉哂立場
我覺得佢成功係因為定位好
走暴力血腥反英雄個方向
target audience個pool唔夠大
走反差萌路線意外受女性觀眾歡迎
身邊好多非superhero hardcore fans既女性朋友都覺好睇
甚至覺得好過IW
憤青m豆腐天真嬌狗你出來恥笑埋
sony爛蕃茄venom票房過撚晒迪迪尼marvel拍
ironman 1,2 cap 1,2 thor 1,2 antman 1,2 gog1 dr strange
未呀
大家可以期待埋老人K最新分析

「sony拍套venom大收,即唔駛再同marvel合拍蜘蛛俠,
到時收返蜘蛛俠sony就拍返自己蜘蛛俠宇宙,下個phase marvel就無得拍蜘蛛俠」

SONY同Marvel之間冇合約就合作
下個phase SONY會唔理Marvel直接收返蜘蛛俠自己拍
憤青m豆腐天真嬌狗你出來恥笑埋
sony爛蕃茄venom票房過撚晒迪迪尼marvel拍
ironman 1,2 cap 1,2 thor 1,2 antman 1,2 gog1 dr strange
未呀
汪汪汪

比返marvel拍啦!支那玩野出手迪迪尼fox合併隨時玩完
https://lihkg.com/thread/866386/page/3

"支那依家批左咪証實之前支那有機會可以唔批
我依個post唔係9吹" --- 老人K 2018年

你盡情汪我啦 反正咬唔到在座各位
笑死
套sony venom過撚晒迪迪尼marvel拍片頭,
攪到班憤青m狗發晒癲
無你班憤青m狗咁得閒守mon住連登出街食下飯
支那憤青m豆腐天真嬌狗記得拋多D西瓜推多D我舊post
唔係我好懶搵倒D舊post 回
老人K
潛水咁多日都炒車 點算好啊
個POST正評又要自己比 , 撑到變狗吠都冇人幫你講到說話
連中立開既Damian_W尼祿萬歲 巴打都頂你唔順

呢個POST有Marvel / DC手足 , 但得你一隻DC狗
今晚會唔會谷住條氣仔訓
老實講 毒魔睇落仲大製作過JL 特技打鬥都贏佢 我係DC Fans 不過JL真係拍到好on9
食完飯返來,唔駛拋西瓜啦
依原來得我一個dc狗
其他dc狗變dc手足
dc手足dc手足dc手足dc手足
我幾大功德成功爭取其他dc狗變dc手足
我都想知
唔可以話好好
但唔會差到神奇四俠級數
求下你隻DC狗當造福人群 唔好企圖拉其他人落水喇
呢刻冇人想同你扯上關係啊
m狗手足
大家都係中國人不要分得那麼開啦!
我講出來個口都打個尿震
所以話支爆既人真係好on9

全球都瀨中國條大水喉
老人K
潛水咁多日都炒車 點算好啊 # #lm2
個POST正評又要自己比 , 撑到變狗吠都冇人幫你講到說話
連中立開既Damian_W尼祿萬歲 巴打都頂你唔順 # #lm2

呢個POST有Marvel / DC手足 , 但得你一隻DC狗 # #lm2
今晚會唔會谷住條氣仔訓 # #lm2
食完飯返來,唔駛拋西瓜啦
依原來得我一個dc狗
其他dc狗變dc手足
dc手足dc手足dc手足dc手足
我幾大功德成功爭取其他dc狗變dc手足
求下你隻DC狗當造福人群 唔好企圖拉其他人落水喇 # #lm2
呢刻冇人想同你扯上關係啊
m狗手足
大家都係中國人不要分得那麼開啦!
我講出來個口都打個尿震

做咩姐你
你到底可唔可以答到大家

你仲死撑緊咩野 係到做緊乜鳩

除左含住泡尿係口之外
除左企定定吠比大家笑之外
有冇犬類學家可以解釋隻DC狗既行為?

可以為左面子扯東扯西九唔搭八
只係為左唔想比人笑
Venom 今日過 Mission Possible 6
過 Mission Impossible 6
一個月前

一個月後

同一時間

唉 支那無條件批迪迪尼合併 好嬲嬲豬
唉 Venom票房過左正義聯盟 好嬲嬲豬

唉 唔撚驚 有marvel垃圾片陪葬
唉 快啲搵人落黎救我
dc手足dc手足dc手足

隻狗
KK記住唔好潛 我想每日推POST都聽到你吠DC手足
DC手足DC手足DC手足DC手足

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞