[回帶][慎入]墨西哥毒梟呢條片真係痴撚線

292 回覆
244 Like 95 Dislike
簡單啲
啫係比干死法
比干唔係就咁劏開拎個心出嚟咩
上面個啲片我一條都無睇 但聽你地文字演繹
佢地係臨死之前仲要被人搞一大輪折磨完先俾佢死 差好遠喎
睇左 文字講一下
個仔睇住老豆俾人用刀仔cut 頭
班人拎住老豆個頭
到個仔先吉幾刀係心臟 但未死得
最後俾幾個人踩手踩頭 上身cut 皮 吉心臟 但仲未死得
最後心臟俾人拎埋出黎
如果人死後真係有審判的話
呢班人到底要點還
老實講句

全世界都屌鳩ISIS 殘忍, 點解無人屌墨西哥毒販??
ISIS 最多都係將人斬首, 火燒, 槍殺

墨西哥毒販直情係另一個層次, 痴撚線
正解,仲要內臟出曬嚟都仲有意識,有爭扎
好血腥
頂唔住
切咗塊面仲慢慢鋸
仲要插口斬手
不安
古代凌遲仲要成班街坊一齊睇
其他應該同ISIS堆片差唔多
拎個心出黎都好多手續既,佢係該層拆開拎個心出黎姐
好正 我都想試下
有啲嘢唔應該講
古代未開化 接受力好強
係咁架啦
呢班友殺極都係自己國家入面威
is個班走去搞人地國家
想睇啊
警察,軍隊,政府都搞唔掂毒梟
一係受毒梟行賄一係軍費唔夠毒犯黎
基本上而家打毒犯接近係打內戰
所以香港其實好安全 都好慶幸
如果呢班人入境香港搞 真係想像唔到咩後果
搵到咁極端黎比
好多國家都好安全啦
香港最盡黃賭毒咪4大探長0個陣
分哂邊度賣粉運毒
起碼香港地方細無得自己整白粉,就算整最多整少量,劉華響門徒度整幾底已經夠一人一罐魚子醬
好在事頭婆落order成立ICAC , 少左貪污d差人真係做野

南美直頭出產分銷拆數一條龍
收完數分拆俾軍人差人政府
唔聽話就當街處決
就當軍人肯做野燒製毒中心,屌成個南美大到閪咁。 野火燒不盡,春風吹又生
根本係無得根治
屌 兩條都睇哂 好後悔
毒販最勁是滲透, 收買政府官員/軍隊/警察

如果真係正面交戰, 毒販 其實唔夠軍隊/警察打

就好似ISIS 都一樣被 伊拉克軍隊/庫爾德民兵打殘
如果論治安,
香港,日本,新加坡,台灣,韓國呢D東亞國家, 真係好安全

唔講墨西哥咁極端
單單講 菲律賓, 印度 ,巴基斯坦 呢D南亞國家, 都好亂, 隨時出街會無命
同伊拉克, 阿富汗 果D國家一樣
恐怖份子 打極都有, 無可能完全杜絕

伊拉克, 阿富汗, 墨西哥, 哥倫比亞
直情成個國家都爛哂, 根本無得救
就係要你班人睇
黎震攝d人唔好犯法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞