2018年秋季日劇討論(3)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
大老土未見過小池徹平做呢D角色
都算有D突破
佢長髮個look真係太似流浪漢
有病都咁醒咁有敵意
少少覺得有D犯駁
本身呢套D犯駁位都多既
睇佢點兜
逃恥漫畫嚟緊有續篇,電視劇會唔會都開2
電視台實想架
係唔知日本果邊係咪都好似香港咁屌鳩佢主角態度有問題姐
不過不失啦 結局太過完美
浮誇都係跟返套戲節奏 演到幾好笑 同埋好可愛
大戀愛
佢再繼續未婚夫同女主阿媽條線
再加小池條線
我會頂唔順

專心講男女主同個病唔得㗎咩
乜唔係好易唔記得嘢㗎咩
點解咁記得搞女主角
逃恥漫畫嚟緊有續篇,電視劇會唔會都開2
電視台實想架
係唔知日本果邊係咪都好似香港連登咁屌鳩佢主角態度有問題姐

電視台實想
演員想唔想就另一回事
如果唔係宜家半澤直樹應該出到第五輯
今集LEGAL V終於正常返啲
上集打感動真係好撚ON9

『初めて恋をした日に読む話』

深田恭子、1月期TBS火曜ドラマ主演で“しくじり鈍感女子”に 共演に永山絢斗、横浜流星、中村倫也
3男追一女
落語

第一集明明係話大口絢用刀隊死育三郎,點解會變左跌落樓
36歲日本女星深田恭子將主演漫畫改編日劇《初次戀愛那一天所讀的故事》,與三位比她年輕的男星合演,包括29歲的永山絢斗、22歲的橫濱流星及31歲中村倫也,一起演繹姊弟戀。

《初次戀愛那一天所讀的故事》定明年1月在TBS電視台播映,改編自持田秋的同名漫畫,恭子在劇中演一名三十多歲,經常失敗事事不順利的超遲鈍中女春見順子,她讀書時是一名高材生,但投考東京大學卻失敗,因為考不上東大而遭到母親冷落,人生從此一蹶不振。直到她遇上3名不同性格的男子,包括橫濱流星演的不良高中生,人生才出現大轉折。

恭子在社交網Instagram表示,今次是自年初主演日劇《鄰家的月亮比較圓》後,再次演新劇,可能因為相隔時間較長,心情特別緊張,甚至失眠。而恭子亦趁新一年將來臨,推出2019年新月曆,繼續大賣性感。
已經唔記得前面啲嘢 focus晒落hehe同最後kiss
肥恭近幾年寫真年曆都係泳裝 有D悶
全世界得連登屌逃恥+1
原來套睡著吻別醒來抱擁已經上左正場
同田中圭一樣得日劇po 鬧
尋日去咗電影中心睇早場
東出個笑容真係好詭異
+1
咁多支線成套tvb劇咁
我淨係想睇純愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞