呂麗瑤欠教練一個道歉

199 回覆
1978 Like 54 Dislike
推撚到佢仆街
屌你老母又想幫呂妖開脫
事發細個咁metoo老屈個陣仲細?
用下個死人腦啦
定係你收咗錢/屌過閪要出黎護航

btw培正出名垃圾 中學私補阿sir幾乎堂堂屌培正學生冇品
比人踢爆同未成年人士性交
道歉咪即係認自己講大話
臭雞

死臭雞

有印象
thanks
人地已經接廣告接到手軟啦
有幾唔正常既人先會metoo
俾人攪唔第一時間報警都算
第二時間唔做野都無所謂
第三時間居然繼續同所謂既性侵犯者接觸
到到十幾年後先黎metoo
其實不如搵番邊d藝人me too過
可以請佢報警
唔一定
只係好似ice bucket challenge咁比人用黎濫用(當然me too嚴重好多同偏離得好勁)

澳門呢邊就有個大中華廢佬,教兒童音樂咁多年就咸足咁多年 受害者由6-2x歲都有 結果一個me too之後好多人都反映番相同經歷,令冇下一個受害者誕生

可惜世界上太多attention whole,人講佢又講,將把尺拉到闊哂,成件事失焦兼被濫用,反而令真既事件冇人敢講
道歉咪即係自首 傻狗
之前個post我都有講過教練唔係啲咁嘅人
我係教練嘅其中一個學生
每年聯校佢都有黎參加 同啲老師學生聚下
大家笑笑下又過一日
自從發生呢件事之後已經冇出現過
真係多得你個造謠唔少
但係偏偏時間過多排大家又會冇左件事
件事爆既時候人人都知 要大家都知已經平反就難
對呢個老人家真係好撚唔公平
聯校活動嗰位教練呢世都唔洗指意岀嚟。
就算而家冇罪又點,都有曾被檢控紀錄。
任何同教育有關既活動基本上同教練無緣,連岀入境美國都有機會受影響。真係多得佢唔小。
希望佢老豆畀人老屈,臨老過唔得世,含冤而終,自己去到邊都畀人指住笑
痴撚線
公就你嬴 字就我輸
根本玩開田徑都知呂妖同教練成日攬頭攬頸好似兩父女架啦 有邊個會估到呂妖會無啦啦發癲
千其唔好道歉 支持教練吿到條八婆甩褲
教練一開始心唸
玩咩?
以後呂臭雞有比賽就拉隊去拉banner叫佢道歉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞