[大戰連場]nba即日賽事討論區22/1

347 回覆
1 Like 1 Dislike
問一條問題,呢到有無kawaii hater?

呢個太難hate

佢有咩可以比人HATE

試下出去闖下證明下自己先啦

我覺得popo功勞太大,o係我眼中kawaii同duncan都係popo下既偉大球員,但唔同wade, james, iverson呢d真係證明過無好教練情況下自己打成績出黎 直頭可以話蓋過哂教練既影響力

duncan靠波波都講得出

某程度上係,一入隊波有海軍上將,中段有manu, paker, 後期kawaii, popo功勞太大

得你一個話要去其他球隊證明自己
聯盟 唔同聯賽 要交易 有cap
英超攞左錢可以投資番落其他球員
聯盟有無咁易搵番個對等
成個franchise會散
馬刺咁多年既sustainability 會一朝喪
去其他地方證明自己咁都講得出笑撚死人咩
去kings證明自己?最後成世無第2冠 無PO打?

證明自己

點先算證明自己?

打帝王76木狼 攞唔到冠軍係咪即係唔係巨星?

可能要去籃網拎總冠軍
no offense

痴線早年波波成日比人話佢進攻得一招21號戰術

Manu同tp點pick番黎架
Manu 57th pick呀大佬

pick人都關波波事

教練係draft有話語權唔出奇呀
何況係popo
kawhi <> henderson ok?
禾76想幫下手

pick人都關波波事

何況係popo

全世界都認為屬於頂級球員既TD
連登仔認為佢未證明到自己

pick人都關波波事

何況係popo

其實唔係話唔關事既
但呢d功勞點都係計落RC buford同班球探度姐
kawhi <> henderson ok?
禾76想幫下手

可以比個機會可愛證明自己

某程度上係,一入隊波有海軍上將,中段有manu, paker, 後期kawaii, popo功勞太大

好想回條on9
朗拿甸奴當年贏歐聯其實唔算證明到自己
一入隊波已經有佩奧爾、中段有沙維,恩尼斯達,後期有美斯

另外題外話,美斯始終無打過英超
證明唔到自己贏到史篤城
無計,證明唔到就係證明唔到

丙朗攞歐聯粒粒皆星

攞euro有比比方迪柏迪斯奧同山齊士

我覺得popo功勞太大,o係我眼中kawaii同duncan都係popo下既偉大球員,但唔同wade, james, iverson呢d真係證明過無好教練情況下自己打成績出黎 直頭可以話蓋過哂教練既影響力

pick人都關波波事

除左管理層識揀人之外, 你可以話波波識用人
manu 57, parker 28, kawaii 15
前面咁多隊無人pick到

又唔見佢提高比?
5次冠軍都係pj麾下
一比其他人教 finals 都入唔到
仲未計黑哨黑左我king

睇黎佢係反刺姐

pick人都關波波事

danny green 無人pick

佢有咩可以比人HATE

咩道理,點解一定要去第度証明自己先叫勁

咁kd咪好勁?

又唔見佢提高比?
5次冠軍都係pj麾下
一比其他人教 finals 都入唔到
仲未計黑哨黑左我king

睇黎佢係反刺姐

冠軍咪又係靠痴 冇左fisher就只係辣殺
好似係

佢有咩可以比人HATE

咩道理,點解一定要去第度証明自己先叫勁

咁kd咪好勁?

可能人地係kd fan呢

pick人都關波波事

danny green 無人pick

danny green好似係cavs?
mills, cj
mj一場甲一都未贏過
得罪講句 連翁金驊都勁過佢

反而TD第二冠真係接近絕對單核

當年final 第六場接近大四喜

Hater可能話對手屎

個時嘅nets都叫屎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞