[大戰連場]nba即日賽事討論區22/1

347 回覆
1 Like 1 Dislike

講到我皇完全無錯咁

你地咪又係只係識笑 LBJ
人地都係理性同你分析翻 LBJ turnover既原因

我睇就係irving 係去緊corner既, 不過james早成秒傳
咁依家唔係畫左play就唔洗望人架麻 而且實空左冇人mark架咩

irving 比人拉住但已經跑緊去,你占士一接波望都唔望就神級傳球,接到就你占士上highlight,接唔到就比你屌唔跑去corner
love衝埋去救波, 成班柒頭騎企係度睇都唔埋去接

本來就無人去得切接

唔撚係下話, 班騎撚郁都唔郁喎
反應咁柒慢去玩草地滾球啦

jump波jump輸 就預守波架啦
咁岩甩落到love度咋 唔通一見love有機會搶就衝哂過去?
問一條問題,呢到有無kawaii hater?

呢個太難hate

佢有咩可以比人HATE
可愛41分

我刺KEEP到西岸第二 可愛應該拎MVP
宇宙湧巨頭分薄數據 基石西書戰績差 垃圾FOJ就唔好題啦 屈係東岸刷數據

基石戰績差
問一條問題,呢到有無kawaii hater?

呢個太難hate

表情唔多, 動作唔浮誇
又無扭呢樣個樣, 同duncan一樣模範球員黎
好明顯irving tt冇跟個play啦
咁都有得屌james

一定係
咩都係irving既錯, 皇帝點會有錯

講到我皇完全無錯咁

你地咪又係只係識笑 LBJ
人地都係理性同你分析翻 LBJ turnover既原因

我睇就係irving 係去緊corner既, 不過james早成秒傳
咁依家唔係畫左play就唔洗望人架麻 而且實空左冇人mark架咩

我睇就係 TT Irving 都慢咗
搞到 James 拍曬手叫佢地 run 個 play
Love 去到第5秒先啱啱好比到 James
James 又傻仔
以為佢地跟足曬個 play 走
一 no look 就 turnover
要比個 like 比 Green
因為佢擋咗 Irving條線
成個 play 全世界集中笑 James
冇人講過 Spurs 防守幾好

本來就無人去得切接

咁岩甩落到love度咋 唔通一見love有機會搶就衝哂過去?

唔使衝埋去接應? 諗住love一接波即刻射個3分咩
可愛41分

宇宙湧巨頭分薄數據 基石西書戰績差 垃圾FOJ就唔好題啦 屈係東岸刷數據

基石戰績差

我覺得今年MVP應該係基石多D
可愛41分

可愛就算吧啦

本來就無人去得切接

只要睇返馬刺同騎士d球員點行就知分別
https://www.facebook.com/Spurs/videos/10154199957451981/
其實love唔救既話應該係騎波
唔知有冇睇錯
Wade
https://www.facebook.com/Spurs/videos/10154199957451981/
唔知有冇睇錯

Wade

屌手毛foul又番黎
wade miss dunk吹foul
可愛41分

james harden?
公牛呢球有d 黑喎

本來就無人去得切接

只要睇返馬刺同騎士d球員點行就知分別

之前有球mills(好似係)自己底線救波, ginobili衝埋去搶係騎士條友之前接波
公迷,但點解wade有FT射

球証好似都睇左慢鏡,

作為牛迷都都唔見有人Foul到佢喎

球証好似都睇左慢鏡,

wade d手毛foul又番黎

球証好似都睇左慢鏡,

replay冇得改call, 應該係replay睇有冇F foul
屌你老母kings真係輸得好無辜
唔知有冇睇錯

反應真係好唔同, kwaii同foj一樣係中圈跳波
跳完kwaii見個波彈邊拿拿過去

球証好似都睇左慢鏡,

wade d手毛foul又番黎

慢鏡應該無得走雞掛
完全唔覺有Hi到
牛迷都咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞