點解啲女人咁香

61 回覆
0 Like 0 Dislike
男人都可以有呢浸味,真係唔好幻想太多

之前識過一個女仔,個人幾靚,浸香味係佢嘅特點

足佢有一日,佢同佢哥哥一齊出嚟

估唔到佢哥哥同佢係同一浸味

嗰刻我就知道,體香其實同個人係無關係嘅

呢啲擺明係柔順劑/洗頭水啦

有d女人有陣臭味
肥婆都香
九成都係洗頭水
洗頭水
髮尾油
化妝品
Handcream
Body lotion
香水
本身件衫啲柔順劑

用幾十樣野遮住啲臭西味

中學時期啲女仔冇搽咁多嘢 會發現有某啲女仔成身都有陣自然體香咁
有個大波妹friend 有陣奶味
利申 真絲

你係咪女校
我有臭狐
肥婆都香

肥婆唔算女人
洗頭水
髮尾油
化妝品
Handcream
Body lotion
香水
本身件衫啲柔順劑

用幾十樣野遮住啲臭西味

中學時期啲女仔冇搽咁多嘢 會發現有某啲女仔成身都有陣自然體香咁
有個大波妹friend 有陣奶味
利申 真絲

你係咪女校

唔係 不過啲女仔friend真係俾我攬嚟攬去都冇嘢
最中意backhug女神 但正面攬大波妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞