點解啲女人咁香

61 回覆
0 Like 0 Dislike
本身都已經香噴噴
仲噴乜香水
洗頭水
髮尾油
化妝品
Handcream
Body lotion
香水
本身件衫啲柔順劑

用幾十樣野遮住啲臭西味

中學時期啲女仔冇搽咁多嘢 會發現有某啲女仔成身都有陣自然體香咁
有個大波妹friend 有陣奶味
利申 真絲

你就好 可以瘋狂埋身聞奶味

其實唔一定有搽野
條女有時散發陣香味係因為大家dna 夾
生理上默認左對方同你可以生到健全下一代
係自然法則黎
利申: 上網睇番黎

聽講過下

其實唔一定有搽野
係自然法則黎

聽講過下

講緊佛洛蒙?
講得出呢句 成世都唔駛旨意有女

有冇有女嘅巴打幫手反駁呢位ching

中學時期啲女仔冇搽咁多嘢 會發現有某啲女仔成身都有陣自然體香咁
利申 真絲

其實唔一定有搽野
係自然法則黎

你意思係佢陣味得我聞到?

係,例如拍緊拖既人都會覺得對方香
但其他人唔覺

巴打你買啲香啲嘅柔順劑 聞自己啲衫都一樣嘅 (我諗)

巴打你買啲香啲嘅柔順劑 聞自己啲衫都一樣嘅 (我諗)

開始明白點解有人會買二手底褲

利申 真絲

呢個真 攬住條腰 借啲二控個頭埋去個波到聞 女仔嘅福利

係咪好似BB仔啲"蘇"味噉

係 我追我ex個陣都聞到, 敦倫完就沒再聞過

用幾十樣野遮住啲臭西味

利申 真絲

on9,果d係洗頭水同沐浴露呀。你試下3日唔沖涼睇下仲有冇自然體香

對奶特別有奶味
好想聞女人格甩底同屎眼 一定好撚正
好想聞女人格甩底同屎眼 一定好撚正

你出返去啦
屌你老母
好想一野攬落去係咁索仲用條脷係咁奶奶奶
屌你老母

咪咁痴線啦
屌你老母

咪咁痴線啦

笑咗
個icon真係神來一筆
屌你老母

咪咁痴線啦

笑咗
個icon真係神來一筆

其實啲皂同香水真係可以做到好自然既香味
唔好太多幻想
體香唔會飄咁遠,化學味多
有個同齡既女同事好鬼香,另一個師奶同事d香水味臭到我想打鑊佢
有個同齡既女同事好鬼香,另一個師奶同事d香水味臭到我想打鑊佢

前者溝未?
洗頭水
髮尾油
化妝品
Handcream
Body lotion
香水
本身件衫啲柔順劑

agree
侵侵想聞我?
侵侵想聞我?

閪都奶過
屎眼都屌過
聞就梗係聞過啦
冬天一係鼻塞 一係穿撚左咁
有味都聞唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞