[I/A]為了誰的鍊金術士[22]囡囡梗係要大波

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢一刻你肯比錢去抽光大奶升到91咁實係砂糖念裝完美左光大奶最好啦係咪,仲可以有砂糖靚靚skin,而火天bbg張野係咪又提升火天好大?
不過呢個個人意見姐 金木巴參考下算
我想知金木巴為左抽光大奶抽左幾s多d
全部要讀條+次數少,將招0詠唱放入85戰技
開到(x5x)先真係勁
火天張野如果有加自己血我覺得會勁d,但係無
天候都係靠撐血吹風姐 火天要血一係帶蘑姑念裝 一係就滿破小拳拳泳裝先加到。

火天念無突運40、風耐+6、魔攻49、風屬特效補正12
光天念滿突魔攻50 運80

火打風不嬲都屌打 個風耐同特效補正係咪咁重要?除左件念武 我覺得火天念唔係好勁
比得錢抽都預左開眼 而家玩鍊金都無左75同85呢個選擇 一隻角真是好貴
所以我都係話 肯升大奶91先建議下砂糖念
有償1500得垃圾羅剎⋯如果光大奶肯黎我肯定比曬光碎佢 光屬無大將

而且今次所有任務加埋送差唔多成100碎大奶子 要550對金木巴黎講都係投資多少少
隻光大奶我唔會講係1500 有償出嘅

要投石落1500 碎pool 先開到眼
抽多1萬石
1500有償出都唔升⋯浪費左d

唔知用咩綠技好
羨慕死人
痴線佬
打返呢個舊降臨關,轆都轆過
呢隻有咁勁?
真係勁,但最低要求要85拎埋戰技先覺得好用
我都抽左啦 跌左25000石抽左十輪都無搞到要自選
抽埋碎片 咁就無左30000石 ⋯非洲人玩咩game... 仲要個十輪好多都金到尾

好在抽到風佬本體⋯但都已經覺得好黑

唉想棄坑
次次都係咁 抽咩game都無鍊金咁黑仔 鍊金次次都黑 其他有歐有非

但課得最多就係鍊金
鍊金中到想要既野D機率幾低下
我非姐 大把人幾s就中 金木巴仲1500有償中左
之前儲落, 5S pool 伏撚左我好多獲架
我都唔會再抽5S POOL
中過兩次伏
巴比倫都好伏 睇人就好中,我抽落去無保底真係講咩都假⋯咩2倍機率真係無我份

555,聽講月中呢隻野仲會加強少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞