[利記海鮮] 利物浦 對 修咸頓

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
高普覺得一月可以等文尼回歸 咁7ge成績其實佢預料之內

一月唔想panic buy 佢覺得合理 球迷覺得仲想爭第一 始終呢1,2場前同第一爭唔遠

但係呢場後醒啦好嗎

學後冇前4 先屌高普啦 (利申覺得前4樂觀)

已經唔係panic buy既問題,你話正選有幾個出唔到而搞到隊波柒而去買人就係,因為d人一好返就會太多人
但依家利係正選出唔到一個都唔掂,就算mane唔洗踢非洲盃都有機會傷,la古軒明傷都係冇人代替到,一個用得既後備都冇仲要踢高壓9跑戰術
if you can't support us when we lose or draw
don't support us when we win
YNWA
點講都好 好難接受輸榜尾
雞湯本身唔差
覺唔覺英超真係冇左利物浦唔得
冇左垃圾利係咁幫人反底成個英超就悶撚到

呢個真

呢個真

駁吾到
唔買當打球星
咁係德甲買卡叔米拿呢一類有經驗老將加強後備都得掛
雞湯本身唔差

榜尾
阿狗作客都贏4球
揀波踢
if you can't support us when we lose or draw
YNWA

哩句真係無敵
雞湯本身唔差

榜尾
阿狗作客都贏4球

唔差係好撚差
雞湯本身唔差

榜尾
阿狗作客都贏4球

唔差係好撚差

之前係教練唔掂姐
人腳係有
對阿果場雖然輸但表現唔係真係咁差
YNWA

哩句真係無敵

Support得你就係想你贏架啦
YNWA

哩句真係無敵

我地唔需要勝利球迷
YNWA
我覺得豬波都唔支持隊波既唔適合做利迷
我覺得都唔應該批判 要比d愛心支持佢地
YNWA
YNWA

哩句真係無敵

我地唔需要勝利球迷

我地唔需要勝利球迷
我地唔需要勝利
YNWA

想同高sir講聲加油
多謝大家支持我
mola mola 阿今晚贏埋上第2
多謝大家支持我

起碼支持3年,但係買人未呀
YNWA

黃一飛. jpg
雞湯本身唔差

榜尾
阿狗作客都贏4球

要爭前4, 呢d主場波真係冇失分空間
YMCA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞