[利記海鮮] 利物浦 對 修咸頓

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Nathaniel Clyne was able to play only after having a painkilling injection after damaging ribs.

Jordan Henderson continues to struggle with a heel problem.

Via Tony Barrett

仲有青訓
唔使買人

250之後仲有邊個上到位?
個個好波但身體質素差唔岩打英超
結果長期坐後備睇波睇到完約
人地49000就算狂買星
都keep住有1-2個青訓上到位
垃圾利真係幼齒墳墓
訓醒 諗起屬晚
尋晚仲要係我第一次跟 fd 落 bar 睇波
訓醒 諗起屬晚

刺激呢
屌你近3場失咗7分都未俾人拋開 真係好好彩

仲留係前四

仲留係前四

對完軌就落五弟
好想念她
訓醒 諗起屬晚

刺激呢

2-2 真心激動
2-3 我就知道玩撚完
全隊無態
今晚之後就可以做4弟
好彩有熱刺幫我地頂一頂
今日可以出返公海了
真心唔明買定一兩個有d實力既做backup有乜問題
隊波ok既, 入到頭4你下季都要增兵洗錢架啦
好啦而家薄弱到咁有d位根本冇人可以換
下季繼續冇歐賽繼續唔洗點洗錢
高普覺得一月可以等文尼回歸 咁7ge成績其實佢預料之內

一月唔想panic buy 佢覺得合理 球迷覺得仲想爭第一 始終呢1,2場前同第一爭唔遠

但係呢場後醒啦好嗎

學後冇前4 先屌高普啦 (利申覺得前4樂觀)
好喜歡她

她=美琴?
高普覺得一月可以等文尼回歸 咁7ge成績其實佢預料之內

一月唔想panic buy 佢覺得合理 球迷覺得仲想爭第一 始終呢1,2場前同第一爭唔遠

但係呢場後醒啦好嗎

學後冇前4 先屌高普啦 (利申覺得前4樂觀)

未開季已經屌緊
冇文尼 又唔買翼
同上年有乜分別 對下游老鼠拉龜
冷靜啲諗
其實開季目標係前四,而家仲好合理
冷靜啲諗
其實開季目標係前四,而家仲好合理

冇mane贏唔到波,下場唔贏前4都冇埋啦
冇左其中一個球員成隊波就要柒既話
呢隊波真係唔好諗可以有乜好成績

agger

只計勝利11人利隨時可以拎冠
但軒la古文呢4個輪流出唔到就不停失分都仲可以唔買人,呢4件是但一件出唔到既話根本連前4都唔夠爭
依家仲係前4只係因為齊腳果陣d分仲未比人追哂,但已經好近
1. 前4唔穩陣
2. 冇歐洲賽前4只係基本期望
3. 今季算係第2季啦 冇藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞