[NS] [PKM] LPLE討論區#3 卡通人 兩隻腳 方塊佬 南北鐵

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Call左喜利 話未有 叫我留意facebook
宜家咩價唔知
睇個款今日都唔會有
其實維持到幾耐先算成功?
一隻game玩到一頭半個月既話都唔錯啦
啱既 依隻只係周邊game
緊係用返其他game黎做標準
要用正傳keep到幾個月黎做標準真係好唔公平
但呢隻周邊game有機會吸引好多唔係系列既固有fans入坑,跟本個意義都唔同
拎住switch第一隻pkm正傳依個朵 做返一樣宣傳 本身就已經可以吸到好多好多人買
有幾多有玩開go既人因為依隻game而跳坑去正傳? 其實唔知 依點只係想到達既目的 但到唔到達係另一樣野
而家頂多都只係吸多班爆機黨 同俾任狗依靠隻開發成本價較低既垃圾game 食第一水賺下錢only

你都識講其實唔知啦
可能係好多你又唔知
又點樣頂多只係吸引班爆機黨呢?
Pokemon GO都成日比連登唱到好淡啦
但有留意下都知歐美仲係好多人玩
17:00仲未有就出去買
日版應該唔會好多貨啦
早知頭先去 係個頭
比班傻鳩既SUPPLY一定係好少
齋睇台南岩岩個次Safari活動就知其實仲有好撚多人有玩Pokemon Go
Pokemon Go
- $84.8 in revenue last month[Sept. 2018], an 89% increase YoY. Best performing month since November 2017
- September saw 8.86 million installs. A 100% increases YoY
1樓 890 game+ 波
2樓 440 浄game
同問, 想放工鳩沖去買
開始玩緊,隻比卡超要刷性格都幾麻煩
沙田有無
九龍灣有冇
屯門而家幾錢?
好快拎到, 不過switch比起3ds 重開麻煩少少姐
請問依加偷跑既都係日版
即係game入面要睇日文?
你地明既咩
呢度個個都識睇日文
刷性格有咩用
連登仔不嬲精通多國語言 你唔係唔識日文下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞