有冇90-93巴絲入黎吹水暨新年快樂

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

撚神星期三飛,之前佢話星期二 而家係邊日?

要問埋熊子改唔改日子

聽日到我唔得

唔洗理我wo,你地照禮拜三我下次先join囉

我無野俾佢地食 因為我自己都無得食

我明
樂樂本寶要就寢,聽日見啦

願吾寶萬歲萬歲萬萬歲

平身,可以退下

佢地乞零食咋

我無野俾佢地食 因為我自己都無得食

我明
樂樂本寶要就寢,聽日見啦

laptop

Asus?

有咩model好呀?budget 6~7000

好耐冇睇機 完全答唔到
自己行下商場啦 差價唔細

擺檯定拎出街, 用嚟做乜

好耐冇睇機 完全答唔到

擺枱拎出街都會 用黎文書睇片寫programme唔打機

最好6月去,5月去重有d凍

Niagara Fall堅靚。但加拿大我都係最深刻Montreal

我都好鐘意Montreal

香港都有靚景既咁又利申:朋友影

太重味精
tone curve 拉得太過分

太重味精

攝影大師
請教下咩叫tone curve
d相好靚

同意呀

唔識影相
d相好靚

同意呀

唔識影相

影得多就識
利申 唔識

太重味精

攝影大師
請教下咩叫tone curve

色調

好耐冇睇機 完全答唔到

thinkpad?

唔知係咁啱定點,次次去玩啲fd隻貓,都會撲埋黎

被選中的人,你真幸福
貓都係西面唔理人多

啲貓好痴我,我都好想養

d貓好憎我媽子唔知點解
唔係我都養左了
d相好靚

同意呀

唔識影相

影得多就識
利申 唔識

首先要有部似樣相機

thinkpad?

唔要lenovo

最好6月去,5月去重有d凍

Niagara Fall堅靚。但加拿大我都係最深刻Montreal

係好多鬼佬特登嚟香港睇風景, 外國係唔少雜誌介紹香港郊野境色

被選中的人,你真幸福
貓都係西面唔理人多

啲貓好痴我,我都好想養

d貓好憎我媽子唔知點解
唔係我都養左了

屋企無地方養

好耐冇睇機 完全答唔到

你依度講 我又想講我部laptop好弱下 Lenovo
做到上網睇片打下文 run基本programme 新算

唔識影相

影得多就識
利申 唔識

首先要有部似樣相機

只有dc

用緊mij富士通,呢排成日hand機

係好多鬼佬特登嚟香港睇風景, 外國係唔少雜誌介紹香港郊野境色

用緊親生仔其實幾貴下

用緊親生仔其實幾貴下

咩係親生仔? surface pro果啲?

唔識影相

影得多就識
利申 唔識

首先要有部似樣相機

只有dc

首先係要有興趣

用緊親生仔其實幾貴下

咩係親生仔? surface pro果啲?

用緊pro3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞