有冇90-93巴絲入黎吹水暨新年快樂

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
恰着左

博炒

p子表示快點
寄個full cv比人一封$5.7

巴打你份野應該都幾有份量喎

直版係麻煩D

不如下次唔好摺,放入公文袋會唔會輕d

一樣重咋嘛唔係咩,都係咁多張紙
恰着左

我有一絲期待老細早走

滿懷希望
恰着左

我有一絲期待老細早走

滿懷希望

換黎失望

而家仲興寄實體CV既咩

有公司係要收實體CV,由其學校個D

份工你上邊度搵架? 如果係mingpao jump我勸你都係算吧

jobsdb, HKAPA 不過依家好似唔洗了
就算唔係SCHOOL既之前HKADC都仲係要實體

冇online apply又真係煩

係好煩 個時APPLY APA同HKADC又要比埋COPY一堆寄過去

直版係麻煩D

上次申請accreditation,用公文袋,都係5個幾

直版係麻煩D

有D contract幾張紙,resign一張,service cert又一張,salary increment又一張,已經7張

直版係麻煩D

上次申請accreditation,用公文袋,都係5個幾

所以唔關用咩袋事我覺得

直版係麻煩D

無摺,驚過2cm厚度

直版係麻煩D

有D contract幾張紙,resign一張,service cert又一張,salary increment又一張,已經7張

使唔使比咁多呀?唔係比張resign已經ok?
恰着左

博炒

我想佢炒我
報時依家係晏就4:12
恰着左

點解會醒返

電話響
恰着左

博炒

我想佢炒我

態度正確
恰着左

博炒

p子表示快點

直版係麻煩D

使唔使比咁多呀?唔係比張resign已經ok?

費時再整合 懶
恰着左

我有一絲期待老細早走

滿懷希望

換黎失望

趕佢走啦
恰着左

我有一絲期待老細早走

滿懷希望

換黎失望

趕佢走啦

去完旅行無心工作至岩架,快D走啦佢
我要J孔侑呀
恰着左

博炒

p子表示快點

很想要吧
如果我係呢到狂POST孔侑BB圖我會唔會單機上POST?
恰着左

博炒

p子表示快點

很想要吧

我都好想
打機都要玩返工
如果我係呢到狂POST孔侑BB圖我會唔會單機上POST?

(show blocked user - 好眠寶寶)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞