[76人王朝再起] NBA 2018-19賽季討論區(23)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
🙏🏻
bender+troy daniels
成隊除左新秀都到期仲清乜
有待觀察
清到豬就啱啱好
我希望大飛換個Mark Jackson翻嚟再執下啲防守
冇仔細計,下年當108m cap, 班新仔加大帝霸到87m 人工咁多? philly起碼有35m+ cap啦下年
如果76交易富仔 邊隊最大機會

想知會換到咩野,依家全世界都知富仔冇料到

同埋如果閪繼續唔識射波,就交易埋佢,依家出佢好似打小個咁
富仔係傷 睇下有冇隊咁博同76會唔會平放換cap space

似會放埋富仔,清空cap space,等黎緊個暑假簽多張max,咁下年就4星戰隊,如果你當閪係星嘅話
閪曉傳ok嘅
字母夠冇3分
而家都勁到pk啦

閪連波都唔敢射,點同字母比
我唔係想閪有三分,我話佢要識射波,識射已經難守好多,好似字母咁
射波=/=三分
字母宜家三分都叫有得入架,同不射男比
續埋畢拿呢
doc真係教得幾好
你見jerry west換哂成個正選陣容,唯獨保留doc就知

另外,應該冇人會請mark jackson做主教架啦
換fultz 都係為下年有一份max
為清cap 點都換唔到好野
成隊除左新秀都到期仲清乜
下年博張max 要清9m bor

呢家得21m cap
冇仔細計,下年當108m cap, 班新仔加大帝霸到87m 人工咁多? philly起碼有35m+ cap啦下年

好似計續曬原班人馬加butler,係得21m cap space淨,再加上下年閪換合約,姐係今日暑假係76最後機會
Melo經理人已經接觸過湖人,76人,熱火, 前面兩隊話要培養年輕人,得番熱火。
熱火防守好好個喎
佢頂唔頂得順呀
冇咗個仔係正常咗,不過諗唔明嗰陣點解搞到麥一輪
做多些少交易,可能有望搶klay
死病閪下年再冇射波仲想要老頂嘅話真係食得屎
要爭冠應該唔會計咁盡唔肯比稅掛 BULTER有鳥權其實仲有操作空間
咩直除左Mike Miller同傷到仆街既G Hill重有邊個
你倒轉左, 係賓仔頂唔頂得佢順
我覺得罪不在doc
每個位置都非常「傳統」,基本上玩唔到乜野變化。
Rondo<>fultz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞