點話俾朋友嘅男朋友知佢即將戴綠帽

558 回覆
225 Like 2 Dislike
都唔知係咪
上面自認戴帽果個都唔知真定假既
諗起當初個賤男ex想講分手又冇膽當面講
個時又係起高登開post,我一路追一路睇啲線索發現原來係講緊自己
呢個慢慢發現既過程好殘忍
好撚hurt架屌你

特別係原來好地地冇任何裂痕,仲滿心歡喜諗住搵佢去睇你的名字,一切起好甜蜜既時候
到到忽然發現原來自己另一半出面有第個,諗緊應唔應該同正印女友分手
一路追一路就會代入,會諗個女仔好撚慘
到最後原來係自己,真係會崩鳩潰

好慘,個心情應該好似坐過山車咁樣直衝谷底,完全死無全屍
希望你可以慢慢走出黎,要相信下個會更好
直接講比佢條仔知啦
條女自己都做雞做公廁咪成全佢唯
臭雞臭公廁 小心愛滋病性病呀屌你老母臭西

都話咗唔熟,唔識佢男朋友

唔熟咪pm佢單聲囉
件事係真既怕咩講
俾緊帽人戴,點睇?
直接講比佢條仔知啦
條女自己都做雞做公廁咪成全佢唯
臭雞臭公廁 小心愛滋病性病呀屌你老母臭西

都話咗唔熟,唔識佢男朋友

唔熟咪pm佢單聲囉
件事係真既怕咩講

又唔熟,wts佢又怕佢女朋友見到

仲會好似挑撥離間嘅厹

但我真係唔係厹
俾緊帽人戴,點睇?

做得好

我都目睹過好多單同類事件,唔係發生係我身上就得

見男朋友生得咁似我老死先幫下佢
屌 又唔confirm係咪,講完係我啦又潛撚咗水,可能唔係你呢
屌 又唔confirm係咪,講完係我啦又潛撚咗水,可能唔係你呢

如果真係嗰位巴打既 相信佢已經無心情理呢嗰post了

人地兩個講緊數邊得閒追post
安全

無女

佢會唔會睇到一半就已經以為係自己

揾我確認下先啦
咁不如咪撚講啦 講多小小就怕穿煲
好驚誤導咗人
咁不如咪撚講啦 講多小小就怕穿煲

講到咁都叫少少?
留名跟進
追到live
留名等相認
開個假Fb ac sd msg比個男仔咪得 如果真係有心提人

傻啦人工高啊

Ou nursing?

接近啦

TWC NURSING?
Live到
希望巴打快啲除到綠帽啦

佢會唔會睇到一半就已經以為係自己

揾我確認下先啦

巴打快啲出返黎 希望你無事
巴打加油
諗起當初個賤男ex想講分手又冇膽當面講
個時又係起高登開post,我一路追一路睇啲線索發現原來係講緊自己
呢個慢慢發現既過程好殘忍
好撚hurt架屌你

特別係原來好地地冇任何裂痕,仲滿心歡喜諗住搵佢去睇你的名字,一切起好甜蜜既時候
到到忽然發現原來自己另一半出面有第個,諗緊應唔應該同正印女友分手
一路追一路就會代入,會諗個女仔好撚慘
到最後原來係自己,真係會崩鳩潰

連自己都同情埋自己
係咪真係嗰個巴打
基本上睇最尾個巴打整合就得
btw 都唔知希望上面巴打係堅定流好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞