點話俾朋友嘅男朋友知佢即將戴綠帽

558 回覆
225 Like 2 Dislike
好多人171就當自己safe

利申 差1cm 185

食屎啦你高過我
ou mental nursing?

非也非也

屯門醫院NURSING SCHOOL?

利申 我無女 不過屯院做 留個名
好多人171就當自己safe

利申 差1cm 185

其實條仔below170已經好窄

大約170或以下

我唔係尺,真係唔知準唔準

4分鐘打完

一諗到綠帽巴打就扯唔起

已經兩晚無打
唔知有冇漏

女朋友
好鍾意發綠帽巴脾氣,少少事都發佢脾氣
<160 少肥
住屯門
Year1 非business 非design 非asso非hd非八大非恆管、樹仁、珠海、能仁
非OU nursing / mental nursing
唔喺外國
算長髮
非姓陳 黃 張 李 何 龐 區 張 鄭 姓氏排隊排前面 但唔係A字頭
英文名幾普通

綠帽巴
<170
少肥
好少打機/唔打機/打機廢
唔打波
冇車
Nursing人(冇轉嘅話) 非year1 非asso非hd非八大非恆管、樹仁、珠海、能仁
住新界
非姓李

女朋友會check手機
成日鬧交
兩個曾經同班
拍拖半年/以上 唔過三年掛
女大男細

女可能姓蔡(樓主未回呢個)

快啲除帽啊
女朋友冇讀書了
唔知有冇漏

女朋友
<160 少肥
住屯門
Year1 非business 非design 非asso非hd非八大非恆管、樹仁、珠海、能仁
唔喺外國
算長髮
非姓陳 黃 張 李 何 龐 區 張 鄭 姓氏排隊排前面 但唔係A字頭
英文名幾普通

綠帽巴
<170
少肥
唔打波
冇車
Nursing人(冇轉嘅話) 非year1 非asso非hd非八大非恆管、樹仁、珠海、能仁
住新界
非姓李

女朋友會check手機
成日鬧交
兩個曾經同班
女大男細

快啲除帽啊

非也非也

唔知有冇漏

女朋友
&lt;160 少肥
住屯門
唔喺外國
算長髮
英文名幾普通

綠帽巴
&lt;170
少肥
唔打波
冇車
住新界
非姓李

女朋友會check手機
成日鬧交
兩個曾經同班
女大男細

快啲除帽啊

巴打好波

非也非也

問多少少 條仔YEAR 1? 睇下識唔識 幫你提下佢
條仔仔NURSING都要嫌? 做NURSING已經好過好多大學生
係喎係咪姓蔡條問題未答
Update返
女朋友
好鍾意發佢脾氣,少少事都發佢脾氣
<160 少肥
住屯門
唔喺外國
算長髮
英文名幾普通

男朋友
<170
少肥
唔打波
冇車
屯門醫院Nursing school (冇轉嘅話)
住新界
非姓李

女朋友會check手機
成日鬧交
兩個曾經同班
女大男細

除帽啊~~~
成個post睇左四五次 快啲除帽
揭尾故咁
好彩冇女

非也非也

問多少少 條仔YEAR 1? 睇下識唔識 幫你提下佢
條仔仔NURSING都要嫌? 做NURSING已經好過好多大學生

推到樓主覆
成個post睇左四五次 快啲除帽

女朋友
<160 (大約)
少肥 (主觀感受)
住屯門
唔喺外國
算長髮 (大約,分唔清女仔髮型)
非姓陳 黃 張 李 何 龐 區 張 鄭
姓氏排隊排前面 但唔係A字頭
英文名幾普通 (主觀感受)

綠帽巴
<170 (大約)
少肥 (睇相係)
好少打機/唔打機/打機廢 (希望無記錯)
唔打波 (我覺得佢唔打波)
冇車 (應該無啩)
住新界
非姓李

女朋友會check手機
成日鬧交
兩個曾經同班
女大男細 (唔知大幾多)
如果綠帽男睇到係咩感覺呢
女朋友
&lt;160 (大約)
少肥 (主觀感受)
住屯門
唔喺外國
算長髮 (大約,分唔清女仔髮型)
非姓陳 黃 張 李 何 龐 區 張 鄭
姓氏排隊排前面 但唔係A字頭
英文名幾普通 (主觀感受)

綠帽巴
&lt;170 (大約)
少肥 (睇相係)
好少打機/唔打機/打機廢 (希望無記錯)
唔打波 (我覺得佢唔打波)
冇車 (應該無啩)
住新界
非姓李

女朋友會check手機
成日鬧交
兩個曾經同班
女大男細 (唔知大幾多)

諗起當初個賤男ex想講分手又冇膽當面講
個時又係起高登開post,我一路追一路睇啲線索發現原來係講緊自己
呢個慢慢發現既過程好殘忍
好撚hurt架屌你

真係姓菜
樓主女主角係唔係姓蔡啊
東華nursing 係男/女?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞