I BEAT YOU (140)

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
根本好似sw咁
sw撚:我地想睇obi spinoff
老迪:我就拍套冇人想睇既solo解釋哂han全身上下既origin
其實我想睇Newt同班pokemon
咁好多人想睇Dumbledore Grindelwald嘅
不過整到哈比人咁
上面講鄧不利多係佢阿哥,乜唔係Grindelwald 9up想條友幫佢殺鄧不利多咩

定係真係佢細佬,係佢老豆出面偷 第2個女人

成套野最正係玻璃獸有帶帽既西瓜
上面講鄧不利多係佢阿哥,乜唔係Grindelwald 9up想條友幫佢殺鄧不利多咩

same
好撚基
我覺得係Grindelwald昆佢
Deep in your heart, you know you are nothing

Percival偷食唔到啦,死喺Azkaban
Kendra又喺Ariana死之前死咗
唔駛好撚基
佢地係一對
係囉,明昆佢幫佢殺鄧不利多啦,你知鄧不利多乜都係愛啊
遇到個假細佬佢又咁慘,實放下戒心
我知係一對,但真係好基
好似HP7咁留返D FF空間俾D人自己諗咪算囉

我覺得係Grindelwald昆佢
Deep in your heart, you know you are nothing

Percival偷食唔到啦,死喺Azkaban
Kendra又喺Ariana死之前死咗
係囉,明昆佢幫佢殺鄧不利多啦,你知鄧不利多乜都係愛啊
遇到個假細佬佢又咁慘,實放下戒心

冇可能
鄧Sir係口講愛但計到盡嘅老狐狸
冇咁大戒心應該話
你咁講,我諗起鼻涕卜話佢當哈利係豬,養肥拎去劏
上面應該話係Grindelwald咁諗
因為最大弱點係愛啊
應驗左鳳凰果句喎
可能真係姓鄧呢
Btw
今集同個tile近乎完全無關
又無點玩beasts
Grindelwald 又少出場
怪獸與葛林戴華德之罪
怪獸有咩罪,一開始個隻被人利用 ?
我覺得佢一開始應該叫 葛林戴華德與他的罪行仲順口
WB: 錢照賺 戲繼續爛
笑撚咗 偽勝利巴又撚狗 汪汪汪
好似支那個D翻譯
alien好似又有得拍返了
link呢
世界票房:Venom 直逼 Deadpool 2
https://lih.kg/905477
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞