我與洗腳妹的將來

468 回覆
261 Like 81 Dislike
3點半出文
你好!我是158 號 我很樂意為你服務
嘩!呢個好撚正 又有波又有羅 果然冇介紹錯
但係佢竟然去撚左我朋友個度為佢服務
心諗:又益你個青頭仔 我都好想要呢個
不久 又有另一條女入左黎
呢個就約27-28歲 人妻樣 大波波
呢個食住先都唔怕啦
但可惜既係佢去左我另一個朋友度
唔通我咁撚樣衰 個個黎到都唔為我服務?後來先得知佢地入房前已經限定左幫邊個服務
係我內心掙扎之際 有個女人入左黎
你好!我是77 我很樂意為你服務
屌你咩 呢個又肥眼又細 點都屌唔落
好彩朋友教落睇唔岩就要換,唔洗唔好意思 因為你係消費者
不好意思 我想換一個 佢講聲謝謝就走左
雖然見到佢都幾慘 但我比佢服完務就重撚慘
我既朋友就係度笑尻我 但我深信好物沈歸底
今次又有人敲門 點知經理黎
佢話已經係最好 今日 好多技師放假
心諗你肥西叫最好?你食撚埋佢
但我當然冇咁講 一陣佢報仇
我就講話盡量再換
等左5分鐘到
今次有個天使面孔 魔鬼身材既女入左黎
唔係講笑 呢條女約18-19歲 真係引用周星馳話個句到dum一聲
你好我是 166號 !我很樂意為你服務
冇人睇
加甜
留名
留名睇樓主破處
屌你,有句咩~後山都好柒,我以為啲後山好撚多垃圾呀剩

唔好意思 盡量用番多d書面

屌你書面語 後生本身就已經又係口語又係書面語
LM
屌你,有句咩~後山都好柒,我以為啲後山好撚多垃圾呀剩

唔好意思 盡量用番多d書面

屌你書面語 後生本身就已經又係口語又係書面語

大家意思係用翻d大家睇得明既字就ok
冇人睇

快撚啲ok? Thanks
可能文筆唔係咁好 唔好意思
而家都只係前文 後面會重甜
lm
Ok唔錯
快啲出文
錯字多到 但內容ok 加油
Live
支持!
不過一次文出太少
上回講到個166號技師入左 我比佢既身材同面孔深深吸引住 當然今次冇say no
講番佢個衣著係一套好緊既嬲屌裙 重要谷住個波 再有一條又白既長腿
之後佢說用甜美而溫柔既聲線講謝謝 好似好耐都冇客咁
咁事關我同朋友們三人一間房 我係佢地表情睇得出我今次汁到正野
係房有部電視 內裹有好多電影 我地就選左周星馳晚 破壞之王 粵語版
我諗大家都冇乜興趣想知呢d野 講番正題
個166號技師 首先就幫我開左d熱水比我浸腳 再好體貼地問我溫度岩唔岩 好驚出錯咁
其間係咁睇到佢個波 目測都有C 成個峽谷係我面前 咁大個仔都未咁近見過既我真係好有衝動一手揸落去
咁當然我就當然話水既溫度岩岩好 雖然係熱左d
搞左咁耐終於入正題 條女開始用隻手...
支持!
不過一次文出太少

盡量1日兩至三篇sorry
錯字多到 但內容ok 加油

唔好意思 我係寫底左大綱之後寫
冇咩核查字 下次會改善
Live
9點會再出
留名
留名
條撚準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞