我與洗腳妹的將來

468 回覆
261 Like 81 Dislike
個陣係yr2既sem break,由於女又冇所以唯有日日摺係屋企
直到有一日個中學老死叫我同另一個朋友一齊去佢鄉下玩
個陣心諗:鄉下有乜尻好玩 咪又係食下野行下咁 一d興趣都冇
呢個時候佢就彈一句話大個仔啦 我鄉下有好多洗腳既店 包你去一去就上癮
咁咪問佢洗腳乜黎
佢就話洗腳係有個女人幫你按下腳按下背咁 但醉翁之意不在酒 都係睇下會唔會有個靚女幫你按 因為按完佢會用個波幫你壓下條撚 你又可以摸佢 目的想你加鐘
一個鐘都只係$88 唔係好貴
咁我第一時間就諗到如果係阿嬸咁點算?
佢就話可以換,換到你滿意為止
咁佢講到咁正 身為處男 咁大個仔女都未掂過 決定把心一橫一齊去佢鄉下試下

小弟初次出文,文筆麻麻
故意內容7成真3成假
但我覺得內容岩大家口味 岩睇就比個正評
g持
支持
g持
Lm
支持
故意內容7成真3成假=0成真10成假

咪搞事啦屌你
話咁快就到左下一日
咁佢鄉下都撚遠下 一個小插曲唔知大家有冇同我一樣成日驚返左上去就落唔番黎 可能睇得多電視啦
咁我諗過關既過程大家都唔想知 我地係深圳灣轉左咖直通巴士 成兩個幾鐘 屎忽都痛埋
過左兩個幾鐘黎終於到左朋友鄉下 個度都幾城市化 去到外人都會好奇睇下四處既女
仆街中撚哂伏 街上面後山既都好撚柒 咁去到洗腳個度又點會有正妹 唉唉唉
然後我地先去食個晚飯 鄉下既野食都幾野味下 味道都好濃
我地晚飯後就坐的士出發去洗腳個度 原來個度係酒店黎
眼見有好多個價錢 又有$88 $168 $268
但朋友話遲下先同我講其他咩黎 我地今日試左$88先
入到房後 個待應問我地飲咩 我地就話開水都可以 朋友重叫經理要後山同靚既洗腳妹
經理就話可以可以
係暗暗的房間等左3分鐘到 就有人敲門
加速
後生
知你返大陸但打文可唔可以唔好打開水
後生

咩叫打開水
後生

咩叫打開水

滾水 清水
後生

咩叫打開水

滾水 清水

屌 人地大陸叫開水
後山
屌你,有句咩~後山都好柒,我以為啲後山好撚多垃圾呀剩

比啲留言笑死
加速してください
今日太忙 預計中午出文
希望多d人支持下

唔好意思 盡量用番多d書面
話咁快就到左下一日
咁佢鄉下都撚遠下 一個小插曲唔知大家有冇同我一樣成日驚返左上去就落唔番黎 可能睇得多電視啦
咁我諗過關既過程大家都唔想知 我地係深圳灣轉左咖直通巴士 成兩個幾鐘 屎忽都痛埋
過左兩個幾鐘黎終於到左朋友鄉下 個度都幾城市化 去到外人都會好奇睇下四處既女
仆街中撚哂伏 街上面後山既都好撚柒 咁去到洗腳個度又點會有正妹 唉唉唉
入到房後 個待應問我地飲咩 我地就話開水都可以 朋友重叫經理要後山同靚既洗腳妹
經理就話可以可以

88$洗腳,168$全身按摩+打J,268$波推
話咁快就到左下一日
經理就話可以可以

88$洗腳,168$全身按摩+打J,268$波推

睇黎你去開 知道既唔好咁快開故 留番神秘感 因為遲下會講到我會試埋
lm
好撚柒 後山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞